2777
2789

شوهر من هنوز که هنوزه رفتاراش مجردیه ، هر هفته یکی دو شب با دوستاشه ، میگم اشکال نداره مرده دیگه نیاز داره ، هرکاری میخواد بکنه فقط کافیه اراده کنه ، میگم بازم اشکالی نداره ، تمام بار مسولیت خونه و بچه با منه اون فقط کار میکنه ، میگم بازم اشکال نداره ، تنهایی با دوستاش میره مسافرت ، میگم مرده دیگه احتیاج داره بازم اشکال نداره ، مشروب میخوره سیگار میشه میگم اشکال نداره ، کتک میزنه فوش میده منو مقصر همه چی میدونه چشم پوشی میکنم ، صفر و صدم فقط فقط تو خونمه ، هر کاری بگه منو دخترم انجام میدیم هر جا بگه میریم هرجا بگه نرید نمی ریم  ، قشنگ یه زندگی شاهانه براش درست کردم بازم اشکال میگیره میگه تو زن زندگی نیستی ، الان چهار پنج روزی میخواد مثلا واسه کار بره قشم با دوستاش فقط گفتم چرا به ما اطلاع ندادی ما بدونیم ، قاطی کرد فوش داد اصلا یه وضعی ، میگم خب لامصب تو هم یه خرده ادم باش همراه باش چیزی ازت نمیخواییم که فقط میگیم چرا به ما نگفتی ادم به خونش نمیگه کجا میره ، اخه کارش طوری نیس که همش تو مسافرت باشه ، بهش میگم مردای مردم زناشون راضی میکنن میرن تو مارو با چشم گریون میزاری ؟ 

تا حالا شده کاری کنی من کنارت نباشم یا جلو تو بگیرم ؟ 

فقط خواستم غرور و اقتدارت تو این خونه حفظ بشه بد کاری کردم ؟ 

هر وقت اشتباهاتمو به حق یا نا حق گفتی قبول کردم 

میگه حقته لیاقته همین که شکمتو سیر میکنم برات خرج میکنم کافیته 

میگم پولت بخوره تو سر من ، من پول میخوام چی کار من توجه و ارزش میخوام 

فوش میده 

منم بهش گفتم هر بلایی سرت بیاد هر اتفاقی برات بیافته دیگه برام مهم نیس حالا برو 

اقایون سایت تروخدا بگید خانومتون باهاتو چنین رفتاری داشته باشه چی کار میکنید ؟ 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
خدا رو شکر دور شدیم اینجا هم دوستی نداره

چی 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سکته میکنم شوهرم اینطوری باشه

به قران من خودمو خوردم تا اینا تو اسایش باشن اخرشم جواب من اینه 

هم دخترم هم شوهرم

عزیزم چشم پوشی نکن انقدم😶

مثلا خیر سرم نخواستم با پیچش باشم 

مردا از جایی که تنگا باشه فرارین منم اشتباه کردم ازادی بیش از اندازه دادم

پروش کردی عزیزدل دیگ هر چیزی یه تعادلی داره شوهر شما از بس خوب بودی ازون ور بوم افتاده

اشتباه کردم مثلا خواستم ازاد بزارمش دست و پاگیر نباشم

فقط ۳ خط اولو خوندمنه این رفتارارو غلط میکنه داشته باشهطرف مقابلم اینکارو کنه میرم خونه بابام

بخدا اکه بدونی تو چه شرایطیم 

همه کیف حالش ماله اونه تو این زندگی خون دل خوردنش مال من

مثلا خیر سرم نخواستم با پیچش باشم مردا از جایی که تنگا باشه فرارین منم اشتباه کردم ازادی بیش از اندا ...

اره گلم درسته

ولی از اونور بوم افتاده مثل اینکه ایشون:(

صبح میشه این شب 🌠
اره گلم درستهولی از اونور بوم افتاده مثل اینکه ایشون:(

خوشی زده زیر دلش 

نمیدونستم اینقدر بی جنبس