2777
2789
عنوان

بیاین از زندگی پس از زندگی همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 90 پست

عزیزم بزار بگم واقعیت این برنامه و اتفاق چیه: اول اینکه منم اونو تجربه کردم. بعدم اینکه همظ بخاطر یک سری تغییرات توی مغزه وقتی مردی چنددیقه مغزت فعالع و یه چیزایی توش اتفاق میوفته که مثلا توخودتو جدا ازبدنت میبینی و یه چیزایی تجربه میکنی مثل دیدن نور و... همش توجیه علمی داره دوستم که پزشک بود کامل برام توضیح میداد. به روح و دنیای دیگه هیییچ ربطی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم بزار بگم واقعیت این برنامه و اتفاق چیه: اول اینکه منم اونو تجربه کردم. بعدم اینکه همظ بخاطر یک ...

یعنی شما میگین روح که از بدن جدا میشه دیگه هیچ دنیایی وجود نداره ؟

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم بزار بگم واقعیت این برنامه و اتفاق چیه: اول اینکه منم اونو تجربه کردم. بعدم اینکه همظ بخاطر یک ...

مغز از كجا ميفهمه مثلا راز افراد ديگه رو 

يا مثلا اونور ديوار چيه 

يا اتفاقايي از اين دست 

عاقل شده ؟یا با ایمان؟

یجورایی هردوتاش میترسم داستانشو بگم یکی بشناسه وگرنه کامل تعریف میکردم چون خیلیا فهمیدن این قضیه رو 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مغز از كجا ميفهمه مثلا راز افراد ديگه رو يا مثلا اونور ديوار چيه يا اتفاقايي از اين دست

همین دیگه وقتی چندتا چیز یاد آدم هست چطور میره همه جا رو میبینه و متوجه میشه 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

می‌گفت گفتم حالا چیکار کنم هیچ راه برگشتی ندارم می‌گفت دوستم گفت به خدا بگو شاید برگشتی گفتم مگه ایه قرآن نیست که میگن بهمون فرصت دوباره بدین دیگه گناه نمی‌کنیم میگم دیگه دیر شده گفت دوستم گفت حالا تو بگو می‌گفت یک لحظه آمدم کنارتخت نگات کردم گفتم خدایا ما زندگی نکردیم به خاطر زنم برم گردون

در حسرت مادر شدن .........