2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوقتون چطوره

خوبه من راضی‌ام.

حقوقمون به پایه و سابقه و گرنت و خیلی مسائل دیگه ربط داره. حقوق‌ها متغیره. اصلا یک اندازه نیست. دانشگاه دولتی و آزاد هم متفاوته. رشته به رشته هم فرق داره.

بعد وقتی توی یه رشته‌ای کسی تاپ و درجه‌یک بشه و خوب کار کنه، شرایطش یه کم متفاوت میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
مقالهٔ علمی پژوهشی بنویس از الان. امتیاز مجله‌ها رو نگاه کن و به مجله‌هایی با امتیاز بالا مقاله‌ت رو ...

من اصلا نمی‌دونم چشکلی مقاله بنویسم 

بعد حس میکنم اینکه ی چیز جدید بخوای در بیاری خیلی سخته

خوبه من راضی‌ام.حقوقمون به پایه و سابقه و گرنت و خیلی مسائل دیگه ربط داره. حقوق‌ها متغیره. اصلا یک ا ...

یرسئوال مهم دیگه عزیزم 

الان من این همه وقت بزارم بخونم و... شاید چند سال آینده دا رشته که من تحصیل میکنم استاد نخواستن اونوقت چی

من اصلا نمی‌دونم چشکلی مقاله بنویسم بعد حس میکنم اینکه ی چیز جدید بخوای در بیاری خیلی سخته

باید مقاله بخونی زیاد تا یاد بگیری. با استادهایی که باسوادن هم میتونی همکاری کنی. مثلا مقالهٔ دواسمه چاپ کنی، ولی حواست باشه استاده انسان باشه و ازت بیگاری نکشه.

یرسئوال مهم دیگه عزیزم الان من این همه وقت بزارم بخونم و... شاید چند سال آینده دا رشته که من تحصیل م ...

بله ممکنه. ببین عزیزم من تک‌رقمی کنکور بودم، امتیاز شاگرداولی داشتم، جز المپیاد که نداشتم اونو، همهٔ موارد دیگه رو که برات نوشتم، داشتم و خوبش رو هم داشتم‌. مثلا مقاله‌هام نامزد بهترین مقاله میشدن، در مجلات مطرح و با امتیاز بالا چاپ شده بودن، کلی مقاله داشتم، کتاب و... باز هم کار اصلا برام آسون نبود.

همسرم هم طلای المپیاد بودن، برندهٔ جوایزی شدن که نمیشه بگم چون ممکنه شناخته بشم، رتبهٔ یک دکتری بودن. برای ایشون هم اصلا آسون نبوده. هر دو دانشگاه تهرانی بودیم.

دانشگاه تدریس کردن عشق میخواد. ما دنیامون کتابه و خوندن و نوشتن. دنبال پول نبودیم و نیستیم. البته نمیگم از لحاظ مالی اوضاعمون خوب نیستا، اما ممکن بود نباشه.

این کار بیشتر یه کار دلیه. ما چیزهایی برامون مهم بوده که خیلی‌ها براشون اصلا اهمیتی نداره. باید ببینی از دنیا دقیقا چی میخوای.

شما از دوران لیسانس مقاله می نوشتید دوره های مقاله رو هم باید بگذرونم؟

اگه بگذرونی، خوبه. من نگذروندم. چون خودم از هجده‌سالگی ویرایش میکردم پایان‌نامه‌ها و مقاله‌های مجلات رو و... یاد گرفته بودم حسابی.

بله از کارشناسی بنویسی بهتره، اما اگه هم نتونستی، دیگه از شروع ارشدت، بیفت توی این کار. رزومه‌ت رو قوی کن، فقط نه بخش مقاله‌نویسی رزومه رو، همهٔ موارد رو.

2810