2777
2789

من خودم  آدمای خوبی خانوادم بودن. مادر پدر به شدت مهربون و فداکار داشتم.  همسرم به شدت مهربونه. 

ولی همشون آدمای ساده ای بودن که کلی هم زحمت کشیدن اما از دلسوزیه بی جا سرشون کلاه رفت و نه بابام و نه همسرم و نه مادرم از نظر مادی هیچی عایدشون نشد. 

من خودم اوایل دهه ی بیست سالگی زندگیمم و برای درس و کار و علم  و مهارت خیلی تلاش کردم و در کنار درسم کار کردم و اندک پس انداز ریزی طلا ذخیره کردم که نصفه همونا رو هم مجبور شدم بدم به شوهرم به خاطر مشکلش. نمیدونم چند سال دیگه چی میخواد بشه.

ولی خیلی وقتا میگم کاش مجرد بودم.  وقتی مجردی میدونی حداقل کار میکنی، خورد و خوراک و جای خوابت با باباته و دغدغه ی زندگی رو نداری و میتونی بیشتر پس انداز کنی به علاوه امید داری که با یکی ازدواج کنی که اوضاع زندگیت بهتر بشه. ولی من هیچ امیدی به مرد زندگیم ندارم و به نظرم تنهایی باید زندگی رو جمع کنم.  اونم با اینکه کار میکنه و خرج خونه رو میده ولی چیزی پس انداز نمیشه. اینم بگم که اول که همسرم اومد خواستگاریم اوضاعش این نبود و یک سال بعد از عقدمون به این مشکلات خورد اونم به خاطر حماقتش که کل حاصل ده سال کار کردنشو به نام مادرش کرد.  منم که ده سال از شوهرم کوچیکتر و عقب ترم پس انداز چندان زیادی برای شروع زندگی نداشتم. 

مردایی هستن با تمام ویژگیهای همسرت چه بسا با وضع مالی خیلی بدتر، به اضافه ی اینکه معتاد و خائن هستن، ۶متر زبون دارن، دست بزن هم دارن

پس برو خداروشکر کن خداقل مرد خوبیه😄

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مردایی هستن با تمام ویژگیهای همسرت چه بسا با وضع مالی خیلی بدتر، به اضافه ی اینکه معتاد و خائن هستن، ...

خب اگه قراره زندگیمون بدتر شه چرا ازدواج میکنیم. 

من درسته بابام چیزی نداشت ولی حداقل یه خونه کوچولو داشت و میدونستیم قرار نیست آواره بشیم. 

کتارای خونه و مسئولیت های خونه با من نبود و من بیشتر به درس و کارم میرسیدم و کلی پس انداز کردم. 

اما با ازدواجم نه تنها اوضاع زندگیم بهتر نشد بلکه باید دغدغه اجاره خونه و...  رو هم داشته باشم و همون چندرغاز پس انداز مجردیمم از دست بدم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ووی چرا زد ب اسم مادش؟ 

همسر منم از 13سالکی کار کرد. باباش همه رو میگرفت. واسه خونشون وسیله میخریدو اینا.  همسرم وقتی اومد خاستگاری گف من کلا داروندارم 2ملیونه.  منم شاغل بودم کمکش کردم. زندگیمونو ساختیم

ووی چرا زد ب اسم مادش؟ همسر منم از 13سالکی کار کرد. باباش همه رو میگرفت. واسه خونشون وسیله میخریدو ا ...

مامانش گفته بود مال من و تو نداره.  منم هر چی دارم میرسه به تو دیگه. اخه باز خوبه تو از اول میدونستی ولی من از اول نمیدونستم که زده به نام مادرش. 

دمت گرم که زندگیه شوهرتو ساختی. 

ولی میدونی من نمیخوام قهرمان زندگیه شوهرم باشم. 

من خودم یه قهرمان میخوام 😓

مامانش گفته بود مال من و تو نداره. منم هر چی دارم میرسه به تو دیگه. اخه باز خوبه تو از اول میدونستی ...

ایشالله درست میشه.  بخدا مام سختی کشیدیم. من فقط گفتم درست میشه. 

قرار نیس بخاطر اینکه اون کارو کرده. دگ نتونه از پس زندگی بربیاد.  اگ دوسش داری اونم داره. میدونی مرد خوبیع. زندگیتو خراب نکن. 

ایشالله درست میشه. بخدا مام سختی کشیدیم. من فقط گفتم درست میشه. قرار نیس بخاطر اینکه اون کارو کرده. ...

🥺🥺

دوسش دارم ولی فکر کنم خودمو بیشتر از اون دوست دارم. 

بعد تلاش میکنه ها ولی تو شرایط سخت تلاششو بیشتر نمیکنه. 

من بیشتر از اون کار میکنم. 

بهش هم غر میزنم میگه خب بیشتر کار نکن. 

انگار براش اهمیتی نداره که مستاجریم یا مشکلات دیگه . 

🥺🥺دوسش دارم ولی فکر کنم خودمو بیشتر از اون دوست دارم. بعد تلاش میکنه ها ولی تو شرایط سخت تلاششو بی ...

ار خب اینجوری خیلی سخته. مستاجری ک خیلی بدتر. 

چندساله متاهلی. بچه ندارین

کاش از اول کار نمیکردی ک الان براش مهم نباشه ظرافت تو. سختی نکشیدن تو. زن ولقعا برای کار بیرون ساخته نشده 

وامی چیزی نمیتونید بگیرید؟ الان همسر من با گوشی داشت میگرفت 30تومن از دی _جی پی.  هم برا خودش هم برا من

بعد کارت بلو بانک. ویپاد پاسارگاد.  اینا همه وام میدن. میفتین جلو.  از هرچیزی بهتره

ار خب اینجوری خیلی سخته. مستاجری ک خیلی بدتر. چندساله متاهلی. بچه ندارینکاش از اول کار نمیکردی ک الا ...

اره بلو رو من ده تومنیش رو گرفتم. باید این قسط هاش تموم شه تا چهل تومنیش رو بگیرم. 

اخه میدونی من کار نکنم باید حرص بخورم چون نمیتونم زندگیمو بدم دست شوهرم چون اگه اینکارو کنم آخر عمر بدبخت و بی خانمان میشم. 

برا خودم کار میکنم.  ولی خب اگه تو زندگیم نبود تنها راحت تر از پس خودم برمیومدم 

عزیزم الانو با قبلا مقایسه نکن بابای من بیست و چند سال پیش یه خونه تک واحدی خرید بعدشم یه آپارتمان خرید 

ولی الان خونه خریدن یه خونه خیلی کوچیک اپارتمانی خیلی سخت شده 

چند درصد جوونای الان از خودشون خونه دارن؟؟ 

به هر حالم سنشونم کمتره

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
اره بلو رو من ده تومنیش رو گرفتم. باید این قسط هاش تموم شه تا چهل تومنیش رو بگیرم. اخه میدونی من کار ...

عب نداره دگ.  اینم بدون اگ خدای نکرده جدا بشی. چقد حرف و حدیث میگن مردم. اینم بدون خیلیام از زندگیت خبز ندارن شاید حسرت زندگی تورو میخورن.  غصه نخور میگذره ولی سخت. 

ب همسرتم بگو. اگ ممکنه ب مادرش بگه اگه منو تو نداریم. خونه زده ب اسمش ماشین زده چی زده. بگو برو بگیر بگو من خونه میخرم تورم میارم پیش خودم 

بهت حق می دم اگه مجرد بودی کل پولت سیو میشد برا خودت و آینده ات ولی الان حتما مجبوری تو هزینه های زندگی مشترک مشارکت کنی در نهایت از پس اندازت کم میشه دغدغه و نگرانی آینده و سر سال هم که هست دیگه بهای شوهر داشتنه من مجزدم کل درآمدمو برا خودم خرج می کنم یا طلا می خرم ولی به شدت نبود عشق و شریک زندگی رو حس می کنم همیشه تنهام هیچکس نیست یه سفر و تفریح و گردش با هم بریم نیازهای عاطفی و جنسیم بی پاسخ مونده زندگی همینه هیچوقت همه چی با هم جمع نمیشه