2777
2789
انشاالله به سلامتی بگیری بغلت. اینهمه استرس نداشته باش. دوست منم بچه اش دو دور بند ناف دور گردنش پیچ ...

فقط سپردمش بخدا همین.

فداتشم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چنده؟من ک دخترم هفت سالشه بقدری پشیمونم زودتر نیاوردم الانم همش میگم دیر شد دیگه حالا دیگه چه ب ...

الان ۵ سالشه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

ن الانم بی اهمیت نیس چون دوتا سقط مکرر داشتم اینم با ای وی اف شده بشدتتتت عذاب کشیدم.الانم دوروزه فه ...

عزیزم انشالله به سلامتی بیاد بغلت ....واقعا بارداری لحظه به لحظه اش پر از استرسه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم انشالله به سلامتی بیاد بغلت ....واقعا بارداری لحظه به لحظه اش پر از استرسه

قربونت 

الهی آمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
گفت کارای سنگین نکن.خم و راست نشو.موقع خواب ب طرف چپ بخواب تابیشترازاین سفت نشهن هنوز زوده واسه زایم ...

خدا برات نگهش داره سخته واقعا این موضوعو بدونی و آرامش داشته باشی قطعا الان خیلی استرس داری میتونم درکت کنم 

برات دعا میکنم انشاالله خدایی که تا الان برات حفظش کرده ازین به بعدم حفظش کنه🙏

خدا برات نگهش داره سخته واقعا این موضوعو بدونی و آرامش داشته باشی قطعا الان خیلی استرس داری میتونم د ...

عزیزدلی فداتشم الهی حاجت رواشی

انشائ الله توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40