2777
2789
معمولا تو همون تالار گریه شون میگیرهولی منم فکر نکنم اصلا گریه م بیاد 😑😂چون سابقه دوری از خونواده ...

اون موقعه معلوم میشه  من تو همه عروسیا که عروس دعای خیر میدن گریه میکنم تو عروسی خودم ن😅

منم گریه نکردم چون یه اختلافیم بود با خانواده شوهر خودم محکم نگه داشتم اما بعد توخونه ی خودم بعضی مو ...

منم اینجوری بودم انگار که خونه خودم بودم دلم گرفته بود هی گریه میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من برعکس توبا اینکه از دوران عقد خسته شده بودم و دوست داشتم زودتر عروسی برگزار شه از خونه بابام ...

عآدی بابا مم خجالت میکشم که گریه نکردم ضایعه شده تو میگی زیاد گریه کردم  

2805
من ۲۰ سالگی از خونه پدرومادرم جدا شدمالان ۳۴ سالمههروقت یادش میوفتم گریه ام میگیرهبدون اغراق هیچ جای ...

واقعانم خونه پدری آدم هر چقدر بد باشه کلا فکر خیالو آدم میمونه باز اونجا

عآدی بابا مم خجالت میکشم که گریه نکردم ضایعه شده تو میگی زیاد گریه کردم

آخه من دیدم عروسا یکم زیر چشمشون خیس میشه با ناز پاک میکنن یا اصلا گریه نمیکنن 

من دیگه شورشو در آورده بودم زیاده روی بود 

شوهرم میگفت تو یه کاری کردی حس میکردم ظالم ترین آدم جهانم دارم یه دختر و از خانواده ش جدا میکنم 

فکر کنم میخواست منو برگردونه خونه بابام بگه نخواستیم 😂😂

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40