2777
2789
عنوان

رابطه مامانم و شوهرم شکرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
تو فقط خیلی عادی رفتار کن انگار از اولش همینجوری بوده ! شک نکن درست میشه عزیزم

میترسم بیفته گردنش و براش عادی شه نیومدنش 

میگم ی مدت صبوری و تحمل کنم یکی دوهفته دیدم کوتاه نمیاد منم نرم خونه پدرشوهرم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
میترسم بیفته گردنش و براش عادی شه نیومدنش میگم ی مدت صبوری و تحمل کنم یکی دوهفته دیدم کوتاه نمیاد من ...

نه دیگه مقابله به مثل نکن ۸ سال زندگی کردین دیگهوباید قلقش دستت اومده باشه 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من خیلی مظلومه همیشه هوای منو بچمو شوهرمو داشته دستش نمک نداره بابام کلی حرف ب شوهرم گفت پاشد ...

ن تو هوای مادرتو داشته باش 

اصلا بهش اصرار نکن اگ اصرار کنی میاد ولی هردفه میگ تو وصرار کردی من اومدم مامانت باز فلان حرفو گفت ناراحت شدم خودش کم کم میاد 

من ۷ ساله عدوسی کردم انقدر منو شوهرم با مادرا قهر کردیم یسال شیش ماه نرفتیم باز خودمون رفتیم فقط حواست باشه حساسیت نشون ندی معلومه شوهدت لجبازه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اره من خیلی عجولم 

میدونی چیه خونه بابام اینا خیلی رفت‌وآمده عموهام خاله هام بچه هاشون ی هفته قهر بودم پدرم دراومد تا کسی نفهمه میومدن میدوئیدم میرفتم حموم قایم میشدم 

اگه هی بیان و شوهرم نباشه شک میکنن بخاطر اون استرس دارم

ن تو هوای مادرتو داشته باش اصلا بهش اصرار نکن اگ اصرار کنی میاد ولی هردفه میگ تو وصرار کردی من اومدم ...

اوه آفرین

بشدت لجبازه خودشم افتخار میکنه ب این عادتش همیشه میگه کسی توان لجبازی با منو نداره خیلی لجبازم

ن تو هوای مادرتو داشته باش اصلا بهش اصرار نکن اگ اصرار کنی میاد ولی هردفه میگ تو وصرار کردی من اومدم ...

میدونی چی دستوپای منو بسته؟کم طاقتی مامانم میدونم اگه شوهرم دوهفته نیاد غصه میخوره و ناراحت میشه 

ماشاالله شما چقدر عاقلین خیلی کم پیش میاد تو نی نی سایت کسی آدمو انقدر خوب راهنمایی کنه ممنون 

اوه آفرینبشدت لجبازه خودشم افتخار میکنه ب این عادتش همیشه میگه کسی توان لجبازی با منو نداره خیلی لجب ...

اخه من ی ابانی فوقالعاده کینه ای و لجبازم فوق العاده ها بخاطر لجبازی شده تاپای  طلاق رفتم 

خیلی کارا دیگ پس یاد دارم باید با ادم لجباز چکار کرد تنها چیزی ک جولوش کم میارم و  عصبیم میکنه بی اهمیتیه بی اهمیت باش  

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میدونی چی دستوپای منو بسته؟کم طاقتی مامانم میدونم اگه شوهرم دوهفته نیاد غصه میخوره و ناراحت میشه

وا 

خوب ناراحت بشه 

بهش بگو اگ من اصرار کنم یا تو اصرار کنی شوهرم بیام باید دست به سینه یا کوچکترین چیزی بگی باز شوعرم تهدید به قطع رابطه میکنه بزار فک کنه براتون مهم نیست خودش میاد سمتتون

اخه من ی ابانی فوقالعاده کینه ای و لجبازم فوق العاده ها بخاطر لجبازی شده تاپای طلاق رفتم خیلی کارا ...

اره باید همین رویه رو پیش بگیرم فقط نمیدونم مقابله ب مثل کنم منم نرم خونه باباش یا من مثل قبل باشم

اره باید همین رویه رو پیش بگیرم فقط نمیدونم مقابله ب مثل کنم منم نرم خونه باباش یا من مثل قبل باشم

ن اصلا مقابله نکن اوضاع بدتر میشه فقط کمتر برو بهونه بیار اونجا کمک نکن خودتو بگیر خودش اذیت میشه

ن اصلا مقابله نکن اوضاع بدتر میشه فقط کمتر برو بهونه بیار اونجا کمک نکن خودتو بگیر خودش اذیت میشه

واقعا روحم خستس توان جنگ ندارم

واقعا روحم خستس توان جنگ ندارم

قرار نیست جنگ کنی 

بعدشم فکر کردی بشوهرت اصرار کنی میاد؟ خوب اینم جنگ میشع 

اگ بیاد با اصرار شما باز تند تند قهر میکنه باز جنگ میشه 

اگ تو نری باز جنگ میشه 

پس بهترین کار سکوته و بی اهمیتی

2810