2777
2789
اگه دوستان قورتمون نمیدن باید بگم زمستونای کانادا یه چیز دیگه ست

والا فکر نمی‌کردم اینقدر تعصبی برخورد بشه 

هر کشوری یه نوع آب و هوا داره و طبیعتشون با هم متفاوته قرار نیست که به هم توهین کنن 😐🙂🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارزوت هم حدتو نشون میده

شماهم ادبت نشون میده

کاش یاد بگیریم توی فضای مجازی الکی هی به هم نپریم

هرکس داشت در کمال احترام نظرشو میداد تا اینکه شما اومدی و تاپیکو به هم زدی.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

2805
فقط اون خانم افغانی که به ایران میگه دهات خخخخ شما ازایران خوشت نمیاد هرررری برو خرابه خودتون افغان ...

اخی عزیزم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

همه جای دنیا زیبایی های خودشو داره مثلا چین دبی جاهایی که خودم رفتم واقعا بی نظیرو پیشرفته است ولی ایران خودمون مخصوص شمال طبیعتش قابل مقایسه نیست با جاهای دیگه 

نه خواهر تا همین عکسا ما بلدیم 😂😂😂فقط میدونم تو عکسا قشنگه منهتن رو هم خیلی دوست دارم 🥲🥲💔

😂 

آره ولی فک کنم منهتن جزو اون قسمتای لاکچری نشین و گرونشه

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
والا فکر نمی‌کردم اینقدر تعصبی برخورد بشه هر کشوری یه نوع آب و هوا داره و طبیعتشون با هم متفاوته قرا ...

عزیزم منظور من این بود از داشته هامون لذت بیشتری ببریم وقتی حتی برای یه سفر کوچیک نمیشه رفت امریکا واسه چی باید حسرتشو بخوری 

ایران خوبه واقعا ، فقط کاشکی نظامشم عوض شه

خداحافظ 🤍

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خدایا مارا نیویورک ندیده نمیران🥹

ببخشید استاتر

تاپیک جهیزیه ات و دیدم مبارکت باشه، خواستم بگم برای یخچال به نظرم چیزی بگیر که یخچالش بالا باشه فریزر پایین چون یخچال بیشتر مورد استفاده قرار میگیره 

حالا خودت هر چی می‌دونی فقط خواستم پیشنهاد بدم🌱

2810