2777
2789

سلام دوستان فردا دوستم، ساعت 4 میاد منزلم، دیر میاد چون تا 3 سر کارم، برای فردا کیک بادام درست کردم و شکلات و میوه هم موز و پرتقال و لیمو و نارنگی گرفتم، به نظرتون کافیه یا یه عصرونه هم درست کنم؟ معمولا یه چی درست میکردم اما فردا تا 3 سر کارم و اصلا تایم ندارم، اگه بده بگید تا امشب یه اسنک یا فلافل یا پیراشکی درست کنم.... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اسنک خوبه لیمو رو حذف کنید انار بخرید دون کنید

مرسی از راهنماییت عزیزم، انار هم گرفتم، امشب دون کردم، یادم رفت بگم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خوشبحال دوستت منم قبول میکنی😂😂😂

با کمال میل عزیزم   

نمیشه منم مهمونتون بشم؟

قدمت سر چشم عزیزم، اگه قم هستین ادرس بدم تشریف بیارید 😘