2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان_پسرکوچولو آنه همش تقصیر توعه دلم گرفته😂😢

چرا تقصیر من😐😐😐😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

2805

دیشب تا ساعت شش و نیم صبح بیداربود منو باباش مردیم زنده شدیم یه دقیقه هم نخوابید از بی خوابی دارم میمیرم نمیدونم چشه 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

انقد دلم گرفته دیشب انقد گریه کردم اخه مگه چشه که گریه میکنه همه کاری کردم سیر هم یود دلیل گریش چی بود اسپند هم دود کردم براش انگار نه انگار جوری خستم که نگو همش میگم غلط کردم

دیشب تا ساعت شش و نیم صبح بیداربود منو باباش مردیم زنده شدیم یه دقیقه هم نخوابید از بی خوابی دارم می ...

ای بابا دل درد نداره یه وقت 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
انقد دلم گرفته دیشب انقد گریه کردم اخه مگه چشه که گریه میکنه همه کاری کردم سیر هم یود دلیل گریش چی ب ...

اخی شایدم سرماخورده

دیگه نمیکشم انقد حالم بده که نگو کلی کارام موندت سرم درد میکنه اینم نق میزنه خستم 

دیگه نمیکشم انقد حالم بده که نگو کلی کارام موندت سرم درد میکنه اینم نق میزنه خستم

منم حوصله ندارم دیگه کلی ظرف مونده باید برم بشورم هنوز ناهار هم درست نکردم 

2810