2777
2789

درس زیاد خوندم طوریکه از خیلی جاها خدمو محروم کردم عروسی و مهمونی و اینچیزا . اگه برگردم هرگز درس نمیخوندم ینی در حد پاس شدن میخوندم بیشتر میرفتم سرکار و روابط اجتماعی مو بهتر میکردم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیرفتم تجربی یا از همون موقع میرفتم کلاسای ارایشگری

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

سعی می کردم از همون اول که داشت حالم بد میشد برم مشاور، به رفیقام دل نبندم، رشتمو عوض میکردم و پر قدرت براش می‌خوندم 

جایی که الان هستمو دوست دارم ولی خیلی سخت بهش رسیدم 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

از اونجایی که اگه قرار باشه برگردم مدرسه قرار نیست یک زن پخته ۴۰ ساله باشم و بازم هم ن دختربچه پرشر و شور ۱۵ ساله ام لذا همون آتیشایی که اونموقع سوزوندم بازم می سوزوندم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

شاید همون لحظه که غرورمو عزت نفسمو با سیلی هایی که میخوردم  جلو همه و دوری کردن بچه های مدرسه و نداشتن هیچ دوستی رو تحمل نمیکردم زودتر به این مدرسه ی جهنمی خاتمه میدادم همه ی سال هایی که توش بودم برام عذاب بود