2777
2789

دیروز اولین جلسشو رفتم ۴ ساله درد دارم‌ الان دارم‌میمیرم از درد دیگه فقط میگم خدایا منو بکشش تازه ۲۴  سالمه😭😭😭

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

برو ام آر آی ببینن چته

رفتم میگه دیسکه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
توی این سن این همه درد عادی بنظر نمیاد. برو پیش متخصص

رفتم فعلا فیزیوتراپی نوشته جلسه اولشو رفتم اما شبیه شوخی بود برام با این دردی ک من دارم

اگه تهرانی یه دکتر خوب معرفی کنم

اصفهانم

سلام عزیزم

من رفتم،  سه جلسه اول فوق العاده سخته و درد بیشتر میشه،  ولی بعدش اثراتش عالیه و از روز چهارم کم کم حس میکنی درد کمتر میشه و تا جلسه دهم بالای هفتاد درصد درد میره، تحمل کن،  ان شاءالله دو هفته دیگه عالی شدی

رفتم فعلا فیزیوتراپی نوشته جلسه اولشو رفتم اما شبیه شوخی بود برام با این دردی ک من دارم

من خودم دیسک گردن دارم. 10، 15 جلسه فیزیوتراپی رفتم هیچ تاثیری نداشت. دکترم بهم آمپول د 3 و ب 12 نوشت با ورزش. که برام عالی بود و خوب شدم

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
سلام عزیزممن رفتم، سه جلسه اول فوق العاده سخته و درد بیشتر میشه، ولی بعدش اثراتش عالیه و از روز چه ...

البته دکتر فیزیوتراپی برای من طب سوزنی و بادکش هم انجام داد که خیلی از گرفتگی ها باز شد و آروم شدم.