2777
2789
عنوان

اونایی که تازه ازدواج کردین مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ ساله پیش ۷۰ تا سکه۱ دونگ خونه از دوطبقه خونه۲۵نی زمین کشاورزی حدود ۳۰۰ متر۷۰ مثقال طلا۷۰ مثقال ...

خوبه 👌🏻

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
2805

114

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مهریه به تعداد سال تولدم گل رز سفید کادو سر عقدمم ازاد کردن دو تا زندانی بود

چقدر احساساتی شدم ...خوشبخت بشی الهی ...میشه بگی کجایی هستی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من ۱۱۴ تاتازه عروسم

خوشبخت بشین عزیزم 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
خو نخوان تو این اوضاع مردای خیانت کار بدون هیچ حق و حقوقی

پسر خوب هم کم نیست .ادم پسر خوب و مومن مذهبی پیدا کنه نمیگم چشم مردا همه مشکل داره .خود من هم مشکل دارم .ولی خدا باشه جلوی خیانت و اینا را میگیره .مذهبی ها اینند .مهریه هم الان ۱۴ بیشتر نمیشه .میگردند و میگردند روی دخترای خوب دست میزارند.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اصالتا ترک ولی چون دوست بودیم چند سال به خانواده ام گفت هر شرطی بزارین قبول دارم

سر این موضوع ترس از دست دادنشو نداشتین؟ من خودم برای بله برون و .... اینا اصلا نتونستم مدیریت کنم و خانواده مو به مهریه ی درخواستی اونا راضی کردم. ولی الان در موردش خیلی حس بد دارم و میگم این موضوعات رو پسر باید مدیریت کنه

2810