2777
2789
عنوان

چجوری قبول کنم ک همسرم یه پسر داره

3196 بازدید | 146 پست

لطفا قضاوت نکنید بهم راهکار بدین چون من نمی‌خوام نقش نامادری بدی رو داشته باشم بچه کنار ما نیست با مادرش و مادر بزرگش زندگی می‌کنه یعنی اون موقع ک طلاق می‌گرفتن گفتن هفته ای دو روز پیش پدرش باشه الان هم گاهی وقتا بچه میاد و من مشکلی ندارم اما هیچ حسی هم به بچه ندارم بدمم نمیاد ازش،، اما خب شوهرم بهش محبت می‌کنه همون لحظه حسودیم میشه البته زود به خودم میگم اون پسرشه از گوشت و تنشه اما من نمیتونم قبول کنم بچه رو گاهی وقتا خونه مادرش برسونه یا محل کار مادرش دنبال بچه بره اذیت میشم همسرم و خانوم سابقش حتی شماره همدیگه رو هم ندارن اما من اذیت میشم چیکار کنمممممم بخاطر همین از بچه هم بدم اومده تقریبا چون مادر بچه خیلی پیگیر منه همش از بچه می‌پرسه درباره زندگیه ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم همسرم ی پسر از ازدواج قبلیش داره اونم با ما زندگی نمیکنه ی شهر دیگه پیش مادرشه شاید سالی دوبار هم نیادش خونه ما راستش منم حسی به بچه ندارم ولی شوهرم میگه باید عین بچه خودت دوسش داشته باشی ولی نمیتونم

به حز همون چیزهایی که خودت میدونی... اینکه از خون و گوشت همسرت هست و پاره تنشه...

ما چه چیز خارق العاده و بیدارکننده‌ای بهت میتونیم بگیم!

اگر خودت نخواهی که بیدار بشی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اتفافا. وقتی داره. به بچش محبت میکنه. واکنش نده. نگاهشم. نکن

خووتو. سرگزم کن

خواهرشوهرم موقعیت شمارو داره

انقد حسودی میکنه مبگه شوهرم. دخترشو نبوسه حتی

بیاد فقط بامن. حرف بزنه

بابا. اون بچشه

اون بچه. به اندازه کافی تو بدتربن شرایط روحی روانیه

بچه طلاقه

شمادیگه. شرایط براش بدتر نکنید

هفته ای دو روز.  زیاد نیست

تحمل کن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم