2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 74 پست
کثافت میخاد بحث پیدا نکنه یه کلمه میگه شاید سو تفاهم شده شاید شما هم منظور نداشتی مهم نیس مامان هم د ...

ببین اینجا که‌گفتی هرچی من هیچی نمیگم یه خورده‌ لج درآر بود کلا آدم دوست نداره از کوچیکتر از خودش کسی که سن بچش داره این حرف بشنوه  

راستش با اینکه حق با تو بود ولی این جمله کار رو خراب کرد و اونا رو حرصی کرد که به خودشون حق بدن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره نباید وارد بازی بعضیا شد.

آخه تنش الکی درست میشه

تهشم بده میشی

حالا مال من خدایی پدر و مادر و اون یکی خواهرش خوبن،دیگه نمیشد جنگ راه بندازم

نهایت باید به همسرت بگی اون به خونوادش بگه

چون اون بچشونه،ازش به دل نمیگیرن.ولی تو بحث کنی میشی بده و آشوب درست کن.

من با این که کارای خواهرش به شدت بچگانه بود ولی بازم سکوت کردم.گذاشتم خودش و مادرش حل کنن.گفتم نوجوونه بچه اس سنش حساسه من نیام به خاطر یه بچه و چن تا لباس زیر شر به پا کنم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
یه سریاتون چه صبری دارین.. من تا همون لحظه نرینم ب طرف و جوابشو ندم شب خوابم نمیبره..

من بغض میکنم نمیتونم یک کلام حرف بزنم..ولی بعدش حسابی شوهرما شست و شو میدم تازه از خدامم هس بهش بربخوره بگه جداشیم چون با کارای خانوادش از شوهرم نفرت دارم 

2805
یعنی اینقدر سخته میانجی گری کردن بین دونفر مگه باید بندازه دور دونفر که وسط دعوا رو به صلح میبرن که ...

نه بابا اون ادما ها که هر طرف رو اروم میکردن مردن

الان خانواده شوهر از بیکاری عاشق دعوان

این پدرشوهرا چه افتادن وسط

من که از اول نداشتم🤲

آخه تنش الکی درست میشهتهشم بده میشیحالا مال من خدایی پدر و مادر و اون یکی خواهرش خوبن،دیگه نمیشد جنگ ...

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی. بذار بزرگ شه، خودش ازدواج کنه، اون وقت متوجه شخصیت و بزرگواری شما میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چجوری اخه هرکاری میکنن چیزیشون نمیشه من هرچی بگم هرکار کنم خودم عذاب میکشم

اون احترامی که میزاشتی رو کم کن بزار بفهمه ناراحتی نگو نخند

نگرانم نباش اونی که مسپره بخدا ،خدا کمکش میکنه و چوبشونو میخورن دیدم که میگم 

شما دلت و سیاه نکن اما به اونا هم رو نده

2810