2777
2789
عنوان

من خیلی خوشگلم و خودمو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

بخاطر خود شیفته بودنته😐

کسی ک خودشیفته باشه فکرمیکنه چون زیباست باید همه براش بمیرن هرکاری ک میگه روبقیه باید انجام بدن و....

با مشاور صحبت کن مشکلت شاید پنج شش ماه طول بکشه حل شع

واینکه شماخیلیم دل نازکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط عکسس

دوستان من هیچوقت توی سایت های اینترنتی عکس خودم رو نمیزارم. من ازتون در مورد چهرم نظر نخواستم گفتم فرض رو بر این بزاریم که قشنگم . در مورد مشکلم نظر خواستم🤍

2805
بخاطر خود شیفته بودنته😐کسی ک خودشیفته باشه فکرمیکنه چون زیباست باید همه براش بمیرن هرکاری ک میگه رو ...

عزیزم چه ربطی به خود شیفتگی داره . 

اتفاقا آدم بااااید فکر کنه زیباست و خوشگله و خودشو زیبا ببینه.

کسی‌که میره جلوی آیینه خودشو معمولی و بد میبینه و ایراد میگیره سالم نیست.

من هزار تا دوره خودسازی هم شرکت کردم. کسی که عاشق خودش نباشه ، نه اینکه خودشیفته باشه و حس برتری و نچسب بودن بده. ولی کمبود داره🤍

دوستان من هیچوقت توی سایت های اینترنتی عکس خودم رو نمیزارم. من ازتون در مورد چهرم نظر نخواستم گفتم ف ...

خب ماکه ندیدیم ولی باشه نذار 

اگر راجب این مشکل تاپیک زدی خب ببین آدم فقط یه جیز به ذهنش میرسه اینکه شما اینقدرم گفتی زیبا نیستی فقط عیب های خودت رو نمیبینی و دیگران عیب هات رو میبینن و بهت میگن

خب ماکه ندیدیم ولی باشه نذار اگر راجب این مشکل تاپیک زدی خب ببین آدم فقط یه جیز به ذهنش میرسه اینکه ...

دیگران عیب هامو نمیگم؛ گفتم تعریف میکنن . ولی...

لطفا با دقت تاپیک رو بخونید 👍

2810