2777
2789
عنوان

اقا بگو چیشد🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست
اره سوال خیلی طول میکشه

بعد راستی مثلا کل کتابو امتحان داشته باشی یه درس یه درس بخای بخونی هر درسی رو همون اول چن دور میخونی یا کل کتابو میخونی بعد باز مرور میکنی؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
نه جعرافیا خود خانم سوال میداد بهمون ولی من بدون سوال میخونم

واسه اخر ترم ، هر درسی رو همون اول چن دور میخونی یا کل کتابو میخونی بعد چن دور مرور میزنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد شما چیزی میفهمی ازش بدون سوال بندی؟

اره

ولی وقتی خوندی یه چندتا سوال با جوابم بخون تثبیت شه

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
عزیز من دانشجو ام تا سوال بندی کنم میشه فرداصبح😂ولی کلی بخونی بهتره چون اگ سوال بنویسی ذهنت فقط به ...

بسلامتی عزیزم ،دانشجوی چه رشته ای هستی؟

اره واقعا خصوصا ک کتابای دانشگا سنگین تره حجمشون

از قبلم همینطور بدون سوال بندی میخوندید؟

بعد راستی همش یادتون میمونه مبحثایی ک میخونید مثلا یه دور میزنید به کل کتاب یا چن دور؟

کل کتاب و میخونم و هر چقدر وقت کنم و حوصلم بکشه مثلا سه دور میخونم

دانشجویی الان شما؟

پس ماشالا ذهنتم خوبه

بعد کامل سر جلسه سوالارو ب خوبی جواب میدی و جوابا یادت میاد؟

میدونی من از قدیم همش کتابارو با سوال بندی میخوندم مغزم یجورایی شرطی شده ک کتابو فقط باید با سوال بندی بخونم😑سوال بندیم هم وقت گیره هم کثیف کاری میشه کتاب

بسلامتی عزیزم ،دانشجوی چه رشته ای هستی؟اره واقعا خصوصا ک کتابای دانشگا سنگین تره حجمشوناز قبلم همینط ...

پاراگراف پاراگراف میرفتم جلو

اگه میفهمیدم ک میرفتم بعدی اگه نه چند بار میخوندم بعد میرفتم پاراگراف بعدی

بعد راستی مثلا کل کتابو امتحان داشته باشی یه درس یه درس بخای بخونی هر درسی رو همون اول چن دور میخونی ...

من هیچوقت نرسیدم یه دور هم بخونم چه برسه به مرور😑🥲

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
من هیچوقت نرسیدم یه دور هم بخونم چه برسه به مرور😑🥲

پس چطور قبول میشدی؟😂خدایی مغزت خوبه ک با یه دور خوندنه کتاب میفهمیش

من با سوال بندیم باید دو دور بزنم بدون سوال ک دیک باید بیشتر بخونم پوستم کندس

پشت کنکورم عزیزم باید خودت رو عادت بدی ببخشیدا بچه که نیستیم سوال بندی کنیم

موفق باشی عزیزم

روزی چن ساعت میخونی؟

اخه حس میکنم یادم میره سریع اگ سوال بندی نکنم🤦‍♀️

پس چطور قبول میشدی؟😂خدایی مغزت خوبه ک با یه دور خوندنه کتاب میفهمیشمن با سوال بندیم باید دو دور بزن ...

بخدا خودمم نفهمیدم چطور قبول شدم🤣

2810