2777
2789
عنوان

کنکوریا و دبیرستانیا

70 بازدید | 8 پست

بچه ها به نظرتون یک ماه برای جمع بندی درس های یازدهم تجربی کافیه؟

امسال یازدهمم یک ماه کافیه برای خوندن نوبت اول میرسم؟؟

روزی چند ساعت بخونم؟

تو یه سری درسا مثل زبان و فیزیک خیلی ضعف دارم چند ساعت روزانه بخونم میتونم خودمو برسونم؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

اگه خیلی ضعیفی فک نکنم بشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی از من که امسالکنکور دارم به تو نصیحت که وقتتو برا این امتحانات مدرسه هدر نده بشین دهم و یازدهم تست بزن برای دی هم روزی 4/5 ساعت بخونی راحت میرسونی 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
2805

امتحانا دی ماه تاثیری نداره خودتو اذیت نکن

تو یک ماه میتونی جمع کنی 

من دارم هم دهم میخونم هم یازدهم هم دوازدهم اخ نگفتم😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اره ولی از من که امسالکنکور دارم به تو نصیحت که وقتتو برا این امتحانات مدرسه هدر نده بشین دهم و یازد ...

آخه من فیلم هم با معین کرمی و فراهانی و قریشی نگاه میکنم با اینا روی ۴ یا ۵ ساعت کافیه؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
امتحانا دی ماه تاثیری نداره خودتو اذیت نکنتو یک ماه میتونی جمع کنی من دارم هم دهم میخونم هم یازدهم ه ...

من دارم فیلم هم نگاه میکنم برا اون 

اصلا ببین ی وضعی دارماااا!

ظهر میام خونه عین جنازه می‌افتم می‌خوابم ساعت ۵ بیدار میشم تا ب خودم بیام شب شده شبم باز باید بخوابم اینه ک یه ماه وقت دارم بخونم می‌خوام آدم شم😂😂😂

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀