2777
2789
عنوان

اگه یه اقایی بهتون اینو بگه منظورش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دوتا فرضیه وجود داره 

۱ منتظره بهش بگی عاشقشی بگه خووووب این رابطه از راهش خارج شده بیا تمومش کنیم

۲ اونم دوست داره فقط میخواد تو اعتراف کنی 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
موقعیت های خوبی داره کلااز نظر تحصیلی و کاری و خانوادگی و....

ولی بش نگو.................تو هم مثل خودش صبر کن تا اون بگه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
دوتا فرضیه وجود داره ۱ منتظره بهش بگی عاشقشی بگه خووووب این رابطه از راهش خارج شده بیا تمومش کنیم۲ ا ...

فرضیه اول قویتره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
دوتا فرضیه وجود داره ۱ منتظره بهش بگی عاشقشی بگه خووووب این رابطه از راهش خارج شده بیا تمومش کنیم۲ ا ...

فک کنم دومیه

چون یک بار گفت دوس دارم رابطمون رو به ریلیشن شیپ تبدیل کنم اما میترسم بی سر انجام شه و رابطه ی دوستانمونم بهم بخوره

نخ خاصیم ندادم والا دوساله همینه رفتارم باهاش

نه ، منظورم اینه که تا وقتی چراغ سبز نشون ندی خودشو مثل دوست معمولی می دونه.بعد یهو می زنه تو فاز مسائل دیگه 🔞

به نظرم یه بار امتحانش کن ببین واکنشش چیه.اگه اون طوری بود ، ولش کن بره پی کارش.اگه هم دوستت داشته باشه می تونه بیاد خواستگاری.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.