2777
2789

از خواب بیدار شده بودم‌ شبیه تایلندی ها بودم دیدم داره زیر زیرکی عکس میگیره وقتایی که آشپزی میکنم جارو میکشم کار خونه میکنم چیزی مینویسم یه فیلم داره ازن دارم از شدت هوس به پشمک گربه میکنم یا وقتی که میشینم پشت فرمون هل میشم فرمون دو دستی میگیرم فیلم میگیره بعد بیکار میشه هی پشت سرم راه میاد اینارو نشون میده تو همشون هم زشششتم ولی اون اصرار داره که نه خیلی قشنگه  یه عکس درست حسابی با ژست خوب نداره نصف گالری ش فقط منم با فیس زشت

فک کردم عکسای🔞داره

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

😐 عه شوهر من😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
فک کردم عکسای🔞داره

وقتی یکی از کاربرای نی نی سایت باهات دعوا میکنه پروفت قابلیت اینو داره که ازش سو استفاده کنه .بهرحال بامزست 😂

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂