2777
2789
عنوان

چیکار کنم از نظر مالی مستقل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 17 پست
بخدا دروغ نمیگم هیچکدوم از تاپیک هام بچه داداشمه بخدا

خب ولش، اگه تاپیکت راست باشه، قشنگ برو خونه پدر مادرش، بگو پس زن رو برا چی میگیرن وقتی قرار نیس خرجش کنن بهش خرجی بدن، بگو از روزی که اسمم رفته شناسنامش، نفقه بهم تعلق میگیره، از اونجا هم برو خونه پدرت، برا برگشتنت شرط اساسی بذار بگو سر هر ماه که حقوق گرفتی باید کارتم رو شارژ کنی، خرج خونه و خرج لباست اینا هم جدا باید برات تهیه کنه، علاوه بر تمامی مخارج باید پول جدا به کارتت بزنه، اینجوری عمل نکنی باور کن جواب نمیگیری، این مشکل رو باید به وسیله بزرگترا حل کنی، اصلا هم فعلا بچه دار نشو 

خب ولش، اگه تاپیکت راست باشه، قشنگ برو خونه پدر مادرش، بگو پس زن رو برا چی میگیرن وقتی قرار نیس خرجش ...

باورت میشه هیچ ری اکشنی ندارن خوشحالم میشن خرجم نمیکنه مامان بابام نمیزارن قهر کنم بیام خیلی تنها بی کس شدم کلا ۱۹ سالمه  خانوادش افتخارم میکنن به این کارش نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه هیچ ری اکشنی ندارن خوشحالم میشن خرجم نمیکنه مامان بابام نمیزارن قهر کنم بیام خیلی تنها بی ...

پس خانوادش رو بیخیال، اما یه روز بی خبر برو خونه پدرت، بشین مشکلت رو اساسی بگو، بعد بگو حتی بیرونم هم بندازین من نمیرم، چون هیچ خرجی برام نمیکنه، راستی برا خونه مایحتاج میگیره؟ حقوقش چقدر هس؟ برا خودش چطور خرج میکنه؟