2777
2789
عنوان

چیکار کنم از نظر مالی مستقل شم

112 بازدید | 17 پست

تازه عروسم شوهرم بهم پول نمیده پول ندارم دوست دارم تا عید درآمد داشته باشم دیگه انقدر جلوش خرد نشم قرار بود بهم ماهیانه بده بی احترامی کرد بهم و نداد دلم خیلی شکسته کلا ۱۹.۲۰ سالمه اگه آرایشگری یا هرکی ک احساس میکنه میتونه کمکی بهم کنه ک به درآمد برسم بگه چون واقعا خسته شدم از خرد شدن درخواست پول زود کارو یاد میگیرم تهرانم

آرایشگری خاک خوری زیاد داره 

برو سر کار دیگ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار خب؟

عشقم من ک از توانایی های شما خبر ندارم برو منشی گری 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

سلام عزیزم من یه موسسه میشناسم که خودمن ازش استفاده کردم فکر کنم ماه پیش ازم پنجاه تومن گرفتن که باهات صحبت میکنه با توجه به مهارت ها و شرایطط بهت شغل معرفی میکنه 

09935275449بهش پیام بده 

):I told you i was sad

یعنی چی شوهرت بهت پول نمیده، پس اگه قرار بود تو تنگنا نگهت داره چرا ازدواج کرده، از الان بد عادتش نکن یه دعوای حسابی بنداز یا قهر کن برو به برا برگشتنت شرط بذار، تا کی باید کار کنی و پول خودتو خرج کنی، فردا پس فردا بچه دار بشی دیگه نمیتونی به راحتی کار کنی، پس این راهش نیس، راهش اینه که شوهرتو آدم کنی، تو سرکار بری مطمئن باش خرجی خونه هم قطع میکنه که تو خرج کنی 

یعنی چی شوهرت بهت پول نمیده، پس اگه قرار بود تو تنگنا نگهت داره چرا ازدواج کرده، از الان بد عادتش نک ...

همه کار کردم خستم دعوا سر پول بخدا اینطوریم کاش کارگری میکردم ولی پول داشتم منو میبره تو جمع هایی ک زن ها خوش تیپن منم دوست دارم خوش تیپ باشم مثل مجردی هام  خیلی غمگینم خیلی

2810