2777
2789
عنوان

درد و دل

118 بازدید | 26 پست

امشب خیلی ناراحتم بغض گلوم گرفته اشک هامو به زور نگه داشتم ،به خدا واسه کسی تا حالا بد نخواستم ،اما یه عالمه آدم حسود دورو برمونو گرفتن،ترو خدا بگید چیکار کنیم با آدمای حسود زندگی که دارن از روی حسادتشون از پشت خنجر میزنن بهمون،باهاشون رفت و آمد نداریم اصلا،در حد اینکه یه موقع تو مهمونی همو ببینیم یا تو خیابون،خیلی نامردن فقط تو فکر این که ادمو زمین بزنن،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم عینه توام . کلی خنجر خوردم از همه کس

توصیم اینه ک اگه الان بغضت گرفته هیچوقت نگرش ندار . گریه کن از تهه وجودت خودتو خالی کن وگرنه بعد ها تبدیل میشه به عقده و ....

گریه کنی حسه بهتری پیدا میکنی انگار یکم بارای رو دوشت کمتر و سبک تر شده

باورت میشه خاله ها و داییای من حتی بزرگترین دشمنمون مامانبزرگمه دشمنه خونوادمن؟ ولی همه کاراشونو به خدا سپردیم و بازم باهاشون میخندیم با وجوده امه ی تیکه هایی ک میندازن 

دنیا کوچیکه . بنظرم هر کز ک میدونی بهت حسادت میکنه از دنیات حذفش کن نزار نزدیکت بشن

منم اگه به خاطره مامانم نبود اصن به اونایی ک گفتم سلامم نمیدادم

منم عینه توام . کلی خنجر خوردم از همه کستوصیم اینه ک اگه الان بغضت گرفته هیچوقت نگرش ندار . گریه کن ...

یعنی خدا جوابشونو میده ،من گریه می کنم ،شوهرم چی اون می‌ریزه تو خودش بنده خدا ،اونو میبینم بیشتر ناراحت میشم

واقعا هم تو این سالها خدا پشتمون بوده هوامونو همیشه داشته ،ولی امشب دلم خیلی شکست،هم من هم شوهرم

این صدای شکستنه قلبتونو شک نکن خدا شنیده و یه روزی یجوری به حسابه اونایی ک دلتون رو شکسته میرسه ک خودشونم نمیفهمن از کجا خوردن شک نکن

باورت میشه خاله ها و داییای من حتی بزرگترین دشمنمون مامانبزرگمه دشمنه خونوادمن؟ ولی همه کاراشونو به ...

ما الان چند ساله حذفشون کردیم ،ولی دست از سرمون بر نمیدارن،همه جوره میکوبنمون

یعنی خدا جوابشونو میده ،من گریه می کنم ،شوهرم چی اون می‌ریزه تو خودش بنده خدا ،اونو میبینم بیشتر نار ...

برو محکمه محکم قشنگ بغلش کن بدونه ک در همه حال پیششی هیچی دیگه نگو . فقط بزار اونم خودشو خالی کنه