من شیرم از اول کم بود دخترم سیر نمیشد، شبا تا صبح گریه میکرد مجبور شدم کمکی شیرخشک هم بگیرم ، الان سیر میشه تا صبح قشنگ میخوابه ، ولی بعضیا تا میفهمن شیرخشک میدم یه جوری میگن نه فقط کاش شیر خودت رو بدی ، زن عموم که میگفت نده ضرر داره ، بابا شیر خشک میدم سم که نمیدم
وای منو یاد نوزادی پسرم انداختیمن شیر داشتم ولی پسرم اصلا سینمو نگرفت هرکاری کردمیه ماه شیرمو تو شیش ...
شیر خشک کجاش راحته؟ بچه میشینه نق میزنه و کلافه میشی از گریه هاش باید همزمان قوطی شیر رو باز کنی یه دستت بچه رو نگه داری شیشه رو باز کنی فلاکس اب رو باز کنی اب بریزی تو شیشه و سریع پیمانه بریزی تو اب و بشینی شیشه رو تکون میدی تا شیر حل بشه و بچه از گریه دیوونه و کلافت کرده و از گریه نفسش بریده تازه مردم میشینن به بچه نگاه میکنن و دایه مهربان تر از مادر میشن میگن وای وای بچه از گریه هلاک شد،، ولی سینه هر جا گریه کرد همون جا بهش شیر میدی راحت
دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=361016013]شیر خشک کجاش راحته؟ بچه میشینه نق میزنه و کلافه میشی از گریه هاش باید همزمان قوطی شیر رو باز کنی یه ...[/QUOTEدخترم اصلا شیرخودمو خیلی دوست نداره ولی من باز بهش میدم که شیر خودمم خورده باشه ، شبای اول که به دنیا اومده بود بچم از گرسنگی تا صبح گریه میکرد بعد مادر شوهرم میگفت بزار گریه کنه شیر خشکیش نکنی
منم شیر دارم ولی دخترم نتونست سینمو بگیره 8 روز از گرسنگی داشت هلاک میشد 24 ساعته گریه میکرد نمیدونستم چرا بردمش دکتر گفت از گرسنگیه زردیشم از گرسنگیه خوده دکتر نوشت کمکی شیر خشک گرفتم. الان هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک حالا من شیر خودمم تو شیشه میدم همه میگن از تنبلیته ولی نمیدونن چقدر سخته نصف شب پامیشم قبل بچه مبدوشم تا بیدار میشه آماده باسه شیرش . امان از حرف مردم دیوونه میشه آدم.
منم به دخترم شیرخشک دادم ،یادمه همش گریه میکرد و تاوصبح سینم دهنش بود ولی خوب نمیتونست میک بزنه تا اینکه عمم بهم گفت بهش شیرخشک بده شاید گرسنشع گریه میکنه ،۱۱ شب شیرخشک دادم خورد تا صبح بچه خوابید ،بعد اون شیرخشک دادم و اصلا یادم نمیاد کسی حرفی زده باشه چون اصولا اهمیت نمیدم به این مدل حرفا
چون شوهراشون نذاشتن به بچه هاشون شیرخشک بدن بعضیاشون عقده ایی شدن
آفرین
منم برای این پسرم شیرم کمه سیر نمیشه نمیتونه بخوابه ، کمکی شیرخشک میدم تو همین یه ماه کلی حرف شنیدم 🥴 ولی برام مهم نیس مار خودمو انجام میدم چون بچه اولم شیرخشک ندادم لاغرشده بود تا چند سال لاغر بود