2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
بادمجون رو کبابی کن.حسابی له کن.سیر داغ کن، بعد زردچوبه و نعنا اضافه کن و بعدش بادمجونا رو اضافه کن ...

خیلی ممنونم ازتون 

بله اصلا نمیدونستم باید کبابی کرد 

شاید چون سرخ میکردم اینطوری شدن 

انگار زور دل آدمو میزد

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

بادمجون رو کبابی کن.حسابی له کن.سیر داغ کن، بعد زردچوبه و نعنا اضافه کن و بعدش بادمجونا رو اضافه کن ...

من دقیقا اینطور میکنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم . اره اگر روغن زیاد باشه دلو میزنه . میتونی همون بادمجون هایی که سرخ کردی رو با پشت قاش ...

اره از این به بعد اینکارو میکنم 

بازم ممنونم

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

اره، امتحان کن. البته سلیقه ایه.من طرفدار زیاد داره غذاهام و الویه هام سر دعواس.خودم دیابت دارم و کل ...

که جالبه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خیارشورای ما شوره ترش نیست من نمک نمی‌زنم به الویه هویج چی هویج چطورش می‌کنه ماهرانه بلد هستید

من چون بچه هام شکموان دستپختم تعریف نباشه خیلی خوبه 😅الویه ک سهله هرچی بگی لامصب خوشمزه میپزم همه میگن رستوران بزن وقت ندارم چون خیاطم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خیلی ممنونم ازتون بله اصلا نمیدونستم باید کبابی کرد شاید چون سرخ میکردم اینطوری شدن انگار زور دل آدم ...

من از روغن زیاد بدم میاد تو غذا. دلو میزنه.

ان شاالله درست کنی و بپسندی.

من تو حجم بالا واسه مراسم نامزدی و بله برونم درست کردم.

نموند.

من چون بچه هام شکموان دستپختم تعریف نباشه خیلی خوبه 😅الویه ک سهله هرچی بگی لامصب خوشمزه میپزم همه م ...

پس از هر انگشتت هنر می‌باره من دریغ از یه چیز پاره رو دوختن اصلا بلد نیستم 

من دقیقا اینطور میکنم

عزیزم ببخشید که تو تاپیک شما راجبه کشک بادمجون سوال کردم .💚

من سینه مرغ رو با پباز و سیر و هویج و چوب دارچین ابپز میکنم.سیب زمینی، هویج رنده شده، خیار شور، کلم ...

یا ابلفض 

کلم؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم ببخشید که تو تاپیک شما راجبه کشک بادمجون سوال کردم .💚

این چه حرفیبییه تاپیک خودته راجب هر چی دلت خواست صحبت کن

یا ابلفض کلم؟؟؟

ولی دلمه های کلم ما بهترین غذای عمرمه

من از روغن زیاد بدم میاد تو غذا. دلو میزنه.ان شاالله درست کنی و بپسندی.من تو حجم بالا واسه مراسم نام ...

اینجوری که میگین دلم میخواد دستپختتون رو بخورم 😄

2810