2777
2789

اگه ب گوشتون بخوره داره تقاص پس میده وندونه از کجا خورده... شما بش میگید ک فلانی بخاطر ظلمی ک در حق من کرده بودیه این حالت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره کی باشه ولی اگه باهاش همکلام بشم یجوری بهش میگم بلاخره زمین گرده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2805
بستگی داره کی باشه ولی اگه باهاش همکلام بشم یجوری بهش میگم بلاخره زمین گرده

خداخیرت بده دلم اروم شد همه هی میگن نگو بی ارزش میشی چرا نگم اخه زندگیمو خراب کرذ وخودشم نمیدونخ

خداخیرت بده دلم اروم شد همه هی میگن نگو بی ارزش میشی چرا نگم اخه زندگیمو خراب کرذ وخودشم نمیدونخ

نه بابا بعضیا گاون نمیفهمن باید بهشون یادآوری کنی دقیقا چند ماه پیش بخاطر موضوعی مجبور شدم به کسی زنگ بزنم وگرنه هرگز باهاش هم کلام نمیشدم شروع کرد اینجوری شده اینکارو باهام کردن و کلی حرف زد گفتم چه جالب تو هم اینکارارو با من کردی سکوت طولانی کرد بعدش گفتم زمین گرده من من کنان گفت باشه انجام میدم حتی روش نشد ادامه بده میخوام بگم خیلیا یادشون میره چکار کردن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه بابا بعضیا گاون نمیفهمن باید بهشون یادآوری کنی دقیقا چند ماه پیش بخاطر موضوعی مجبور شدم به کسی زن ...

اره خوب کردی... این زنی هم ک من میگم خودش خبرنداره ک من میدونم چکارکرده با زندگیم ده سال پیش

اره خوب کردی... این زنی هم ک من میگم خودش خبرنداره ک من میدونم چکارکرده با زندگیم ده سال پیش

پس حتما بگو

2810