2777
2789
@parya_p_a دوستم( رو) چه حسی داره بهم؟‌هنوزم دوست داره با هم ارتباط داشته باشیم؟

حس میکنم ازت خسته شده و یجورایی ادمای جدید اومدن تو زندگیش که داره کم کم جایگزین تو میکنه 

ولی یه روز برمیگرده 

یجورایی تو شناختنش حس میکنم عجله میکنی منظورم این نیس که تو سن کم باهاش اشنا میشی نه تو بزرگ سالی تو ...

نگوو بزرگسالی چیههه خیلیا گفتن تو دانشگاه باهاش آشنا میشننم

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوو بزرگسالی چیههه خیلیا گفتن تو دانشگاه باهاش آشنا میشننم

خب دختر گل ادمی که دانشجوعه بزرگ سال محسوب میشه منم منظورم همون بود نه مثل خیلی دخترای ۱۷ ۱۶ ساله الان که عاشق میشن 

2805
خب دختر گل ادمی که دانشجوعه بزرگ سال محسوب میشه منم منظورم همون بود نه مثل خیلی دخترای ۱۷ ۱۶ ساله ال ...

عاا گرفتممم🥺😂

خب یکم از مشخصات اخلاقیش ظاهری خانوادش وضع مالیش کلا اینارو حس نمیکنی؟🥺🥺

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

رابطه ما رو بگو ‌آینده رابطم

حس میکنم ادمی که قراره بیاد تو زندگیت قبل از اینکه خیلی جدی بشه کات میکنید چون تایپ همدیگه نیستید ولی تو اینو دیر متوجه میشی چون بهش علاقه داری 

حس میکنم ادمی که قراره بیاد تو زندگیت قبل از اینکه خیلی جدی بشه کات میکنید چون تایپ همدیگه نیستید ول ...

راستش تو زندگیشم الان اون میگه دوستم داره من یکم نسبت به حسم شک دارم 

حس میکنم ازت خسته شده و یجورایی ادمای جدید اومدن تو زندگیش که داره کم کم جایگزین تو میکنه ولی یه روز ...

دوستم که دختره ولی خب...نمیدونم زیاد همو نمیبینیم

در مورد ازدواجم چی حس میکنی؟کی با کی

عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم🥲❤️

عاا گرفتممم🥺😂خب یکم از مشخصات اخلاقیش ظاهری خانوادش وضع مالیش کلا اینارو حس نمیکنی؟🥺🥺

نه راستش دیگ در اون حد قوی نیستم فقط کسایی که یه ارتباط کلامی یا گفتاری باهاشون دارم میتونم نظر بدم 

تازه این مجازیه 

اگه کسیو از نزدیک ببینم کل گذشته و اینده و شخصیت و همچیشو میفهمم 

نه راستش دیگ در اون حد قوی نیستم فقط کسایی که یه ارتباط کلامی یا گفتاری باهاشون دارم میتونم نظر بدم ...

ای بابا🥺🥺🥺

دوستم که دختره ولی خب...نمیدونم زیاد همو نمیبینیمدر مورد ازدواجم چی حس میکنی؟کی با کیعزیزم ببخشید خی ...

منظورم همون دختر بود 

چون یجورایی از هم فاصله گرفتید و دیگه خیلی صمیمی نیستید مثل قبل ولی نه اونقد که بشه خیلی حسش کرد کم کم فاصله عمیق تر میشه 

منظورم همون دختر بود چون یجورایی از هم فاصله گرفتید و دیگه خیلی صمیمی نیستید مثل قبل ولی نه اونقد که ...

اره  یه سری اتفاقا هم افتاده که نمیدونم من و مقصر میدونه یا نه با اینکه من مقصر نبودم😄💔ازدواجم چیشد.وای اکسم گیر داده بهم منم نمیخوامش وضعیته بدیه..نگرانم

دوستم که دختره ولی خب...نمیدونم زیاد همو نمیبینیمدر مورد ازدواجم چی حس میکنی؟کی با کیعزیزم ببخشید خی ...

حس میکنم تو انتخواب شریک ایندت ممکنه خیلی دچار اشتباه بشی چون یه وسواس عشقی داری که میتونه شبیه پارانویا باشه منظورم اینه که نمیتونی به مردا 

اعتماد کنی ولی چون خیلی سعی میکنی اینو درست کنی ممکنه نتونی حد تعادلو رعایت کنی 

یا خیلی سخت میگیری یا زود و عجولانه تصمیم‌میگیری

وای بچه ها ا اینکه دارم اینارو حس میکنم یجورایی هم داره به واقعیت نزدیک میشه پشمای خودم ریخته😑ولی برا بعضیا که خیلی سخته چیزی حس کنم چیزی نمیگم. چون واقعا انگار به تمرکز احتیاج داره و ادمو خسته میکنه 😐

حس میکنم تو انتخواب شریک ایندت ممکنه خیلی دچار اشتباه بشی چون یه وسواس عشقی داری که میتونه شبیه پارا ...

نه زیاد وسواس ندارم

البته نمیدونم ولی خب کلا تو تصمیم‌گیری مشکل دارم دلیلشم اینه که راهنمای خوبی ندارم. کلی راه میزارن جلوم بعد دیگه رهام میکنن

دمت گرم خیلی لطف کردی❤️

2810