2777
2789

میخوام بدونم خانوما

سونو اگه حتی بچه خیلی خیلی کوچیک باشه مثلا دو هفته اول نشون میده؟کلا سونو از کی وجود بچه رو نشون میده؟ازمایش چی؟از کی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من ۵ هفته و ۳ روز رفتم [ محاسبه سن از اخرین روز پریودی]

گفت خیلی کوچیکه کیسه زرده  و جنین و تشخیص نداد گفت فقط ساک حاملگی رو میتونم تایید کنم 

کلا ۴ میلیمتربود 

۲ هفته اصلا نشون نمیده در حد سلول مولوکوله😅

سر دو هفته امکانش خیلی کمه متوجه بشی .. اکثرا از هفته 4 بعد با سونوی واژینال ساک حاملگی مشاهده میشه

پس سونو رنم تخمدان که از روی شکمه اصلا حالا حالاها نشون نمیده بارداری اگر باشه

من ۵ هفته و ۳ روز رفتم [ محاسبه سن از اخرین روز پریودی]گفت خیلی کوچیکه کیسه زرده و جنین و تشخیص ندا ...

😁تیر کشیدن تخمدان میتونه نشونه بارداری باشه؟چون امروز رفتم سونو گف همه چی نرماله و مشکلی نداری.من قصد بارداری ندارم ولی ارتباط مشکوک داشتم میخواستم بیشتر بدونم اگر باردار باشم تو همیت سونو امروزم آیا باید نشون میداد؟!!!

من بار اول 5 هفته رفتم کیسه زرده نشون داد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
😁تیر کشیدن تخمدان میتونه نشونه بارداری باشه؟چون امروز رفتم سونو گف همه چی نرماله و مشکلی نداری.من ق ...

نه نشون نمیده ولی فک کنم با تست تیتر بتا نشون بده

هنوز خیلی زوده در کل 

الان بی بی چکم بزنی معلوم نمیکنه 

ازمایش ولی نشون میده سر ۵ هفته درسته؟

بله آزمایش شاید زودتر هم نشون بده 4 هفته اینا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2809