2777
2789
عنوان

محکم ترین ماشین ایرانی و خارجی کدوم ها هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 90 پست
چنین ماشینی تو دنیا هنوز ساخته نشدتست تصادف دنیا سرعتش فقط ۶۴ گیلومترکه اونم بعدش ماشین نابود میشهما ...

در دنیا چنین ماشینی نیست ؟؟؟؟؟!!!!!!! 

اختیار دارین پس جی کلس چیه ، تسلا چیه ، رضوانی ، بازم بگم ؟؟؟

اخ نمیگن میزنن له میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی 🤍بین مگان و شاهین انتخابتون کدومه؟

من ماشین دنده ای واقعیت خوشم نمیاد

شاهین اتومات که یه گیربکسش cvt جالب کیس

گیربکس جدید خوب که قیمتش زیاد

مگان بی دردسر گیر اوردن هم سخت

بهرحال عمرشون زیاد

آقا محمدرضا
2805

خب رو رانندگیش کار کنه😑

خودش هیچی الکی به بقیه ضرر میرسونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خیلی نگه نداشتمخیلی وقتا بستگی به پولم میگیرمکاری به مارک ندارمبعضی وقتا برا امتحان ماشینا بعضی وقتا ...

ببخشید ی سوال دارم 

الان که افزایش قیمت خوردن کارخونه 

آیا بازار آزاد هم گرون میشه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ببخشید ی سوال دارم الان که افزایش قیمت خوردن کارخونه آیا بازار آزاد هم گرون میشه ؟؟

مقداری

ولی به دید سرمایه بیشتر رو طلا،حساب کنین

دنیا روز به روز شرایط جنگی میگیر

منتظر روزای سخت باشین

آقا محمدرضا
من ماشین دنده ای واقعیت خوشم نمیادشاهین اتومات که یه گیربکسش cvt جالب کیسگیربکس جدید خوب که قیمتش زی ...

منم اصلا یادم رفته چطوری میشه با ماشین دنده ای کار کرد 

پس گیربکس شاهین مورد تاییدتون نیست

مقداریولی به دید سرمایه بیشتر رو طلا،حساب کنیندنیا روز به روز شرایط جنگی میگیرمنتظر روزای سخت باشین

نه 

راستش ما پراید رو فروختیم ۱۵۰ تا 

خودمون ۱۵۰ گذاشتیم رو پولش 

گذاشتیم بانک از اول آبان که آخر دی سیصد هم وام بگیریم و با ی مقدار دیگه پول نهایتا یه دنا بخریم بهمن ماه 

ک با این افزایش قیمت فکر نکنم دیگه بتونیم 😪😪

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم اصلا یادم رفته چطوری میشه با ماشین دنده ای کار کرد پس گیربکس شاهین مورد تاییدتون نیست

کلا گیربکس cvt برا کسی که اهل گاز دادن و رانندگی پرشتاب ، لذت ندار

گیربکس جدیدش خوب که گرون

آقا محمدرضا
2810