2777
2789

توی تهران ؟

برای شماهم انقدر سخت میگیرن ؟

من به دوستم گفته بودم خیلی سخت امتحان شهری رو میگیرن ولی فکر میکرد من بلد نیستم ،امروز که باهم رفتیم قبلش هرچندتا پارک دوبل زدم همه صاف و بدون مشکل درومدن .

مدل امتحان گرفتنشون اینجوریع که یه ماشین پارک میکنن بعد فقط توی همون فاصله باید پارک دوبل بگیریم ،مثلا کسی که خراب میکنه نفر بعدی باید بره ماشینی که بد جا وایساده رو درست کنه و دوبل بزنه .

بعد از شانس من قبل از من یه خانومه خیلی بد زد ،ماشینو کوبوند به ماشینی که پارک شده بود و کلا کج شد ،بعد خب من باید میرفتم جلو و انقدر با فرمون و کلاج بازی میکردم تا فاصله ی عرضیم درست بشه ولی افسر عجله داشت هی بهم میگفت زود باش خوبه ،خوبه برو عقب ،بزن دنده عقب 😑😑😑در صورتیکه اصلا فاصله ام با ماشین بغلی صاف نشده بود .

خلاصه منم پارک دوبل رو زدم همه چی هم اوکی بود فقط چون نزاشته بود فاصله امو درست کنم ،فاصله ام تا جدول کم شد و ردم کرد 🥲🥲🥲🥲🥲

اگه میزاشت کار خودمو بکنم اینجوری نمیشد ،نشسته تو ماشین هی داره غر میزنه که خانوما بلد نیستن پدرمارو درمیارن ولی مردا خوبن ،بعد داره تمرین زبان باهام میکنه ،یه چیزی گفت من متوجه نشدم بعد میگه مگه ترکی بلد نیستی میگم نه ،باز یه چیز کردی گفت ،

بابا تو اصلا نباید حرف بزنی که تمرکز منو بهم بریزی.

انقدر ناراحتم از ظهرتاحالا دارم غصه میخورم اخه من رانندکیم خوبه پارک دوبلم خوبه فقط افسرا سخت میگیرن نمیزارن کار خودمو بکنم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
همه جا همینطوره خب باید واسه نفر قبلیو از پارک دراری بعد خودت انجام‌بدی

من با اونایی که قبلا گرفتن صحبت میکنم میگن همه چی ازمون میگیرن نه فقط دوبل

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

منم رانندگیم عالی بود افسر دفعه اول گفت دوبل برو رفتم گفت پارک ال برو داشتم میرفتم یهو گفت برو پایین اینقدر غصه خوردم تا دفعه بعدقبول شدم ارزش نداشت غصه خوردن

مَن ساکِت بودم ولی کور نبودم...!
من دوبار رد شدم شیرازم خیلی سختیگرن وقتی باهات حرف میزنه حرف نزن

این دستور میده میگه برو دنده یک برو عقب ،نمیزاره خودم انجام بدم 

منم رانندگیم عالی بود افسر دفعه اول گفت دوبل برو رفتم گفت پارک ال برو داشتم میرفتم یهو گفت برو پایین ...

اخه من دفعه سومم بود 

2810