2777
2789

انقدر که می‌ره میاد تو یه ساختمونیم من مشکلی ندارم نوه اش هست دوسش داره اما قبلش یه زنگی یه پیامی بده خب منم میخام تو خونم راحت باشم سر زده میاد در میزنه سرشو میندازه میاد تو

امروز برگشته میگه آره تو بچه اولته بلد نیستی انگار فقط به بچه بزرگ گردنه اینهمه علم پیشرفت کرده کلاسهای آموزشی هزارجور چیز منم واقعا بلدشدم تو این چند روزه ولی این احساس می‌کنه من میخام بلایی سر بچم بیارم انگار .نگرانی بیش از حد

یه شستن بچرو ازش پرسیدم دهنمو سرویس کرده میگه هر موقع میخای بشوریش خودم میام یعنی چی آخه اعصابم خورده همینجوری بی خوابی و هزارجور مشکل دیگه دارم اعصاب اینو دیگه ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو هفته رفتم خونشون موندم 

بچمم مادرشوهرم می‌شست 

اتفاقا خوبه که بده کمکت بگیره تو هم استراحت کن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

باید ب همسرتون بگید

آروم ب مادرتون بگه

بگه خانمم کمک لازم داشت، صداتون میکنه

وای من ک زایمان کرده بودم تا ۶ماه با بچه نیخوابیدم با بچه پامیشدم

آدم چون کم خونی میگیره، بیحال میشه، همش دوس داره دراز بکشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

اونکه میاد کمک.بچه رو بده به دوساعت بخواب 

استفاده کن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خداروشکررر ازدواج نکردم ... عزیزم نزار کمکت کنه به هیچوجه چون فردا تشر میزنه مادرشوهره دیگه میگه تو بلد نبودی من انجام دادم الان قربون صدقه هاشو نگاه نکن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
چرا بحرانها رو تبدیل به فرصت نمی کنید؟نگران نباشین اسم بچتون توشناسنامتونه هیچ جایی نمیره.بذارین کمک ...

شما خوشت میاد کسی سرزده سرشو بندازه پایین بیاد خونت؟بخدا اگه خوشت بیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810