2777
2789
عنوان

با پسری برای ازدواج آشنا شدم که

397 بازدید | 29 پست

سلام با پسری برای ازدواج آشنا شدم خودش می‌گفت داره پول حلقه نامزدی و گل و شیرینی جمع می‌کنه بعد بهم یه دروغی گفت ،این هزینه هایی که جمع کرده بود رو برادرش ازش گرفته برای ساخت خونه اش (برادرش داره برای خودش خونه میسازه)خلاصه من از تلفنش با اون یکی برادرش فهمیدم این پولش رو کمک اون یکی داداشش کرده ،ولی خب بهم دروغ گفته بود که سر کار صاحب کارش پولشون رو گرفته وصرف یه کار دیگه ای کرده ،بعد گفتم خط قرمز من دروغه کات کنیم گفت به برادرم دادم گفت دو هفته ای بر میگردونه گفت برادرم جان بچه هاش رو قسم خورده که میده پولم رو حالا خواهرش خبر آورده که برادرش پولش رو نمی‌ده و خودش برای ساخت خونه رفته تو قرض ،ببینین بچه ها من خودم رو آویزونش نکردم که بیا خواستگاری تا حالا بهش هم نگفتم که بیا خواستگاریم خودش تو حرفاش گفت پول حلقه و...داره جمع می‌کنه که این پول هم رفت به باد ،روانشناس های شهرمون هم انگار با سهمیه اومدن اصلا بلد نیستن آدم رو راهنمایی کنن بخاطر همین من اینجا سوالم رو از شما میپرسم و بهم جواب خواهرانه و برادرانه جواب  بدین، اون لحظه که گفتم کات داشت سکته میکرد نفسش رفت بدنش بی حس شد دهنش نزدیک بود کج بشه (علائم سکته )خب برام دروغ خط قرمزمه،اینم بگم قبلا هم دو بار بهم دروغ گفت یه دروغش این بود که سرمایه ش رو داد بورس و به من چیزی نگفته بود و صفر شد سرمایه اش و یه دروغ دیگه اش هم همستر بازی میکرد دور از چشم من و بهم چیزی نمی‌گفت. وضع مالیش خوب نیست بهش گفتم با هم میسازیم من با همه چیش اوکی بودم جز دروغ ،بنظرتون وقتی گفت دیگه دروغ نمیگه یعنی دروغ نمیگه ؟یا کلا ذاتا اینجوریه؟و مرد زندگی ازش در نمیاد بخاطر دروغش ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اینا ادای مرداس ولش کن 

آدمی که دروغ میگ همینه اصلاح نمیشه تا بیشتر از این درگیرش نشدی ولش کن

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

کات کن 

من به یه ادم دروغگو هزار بار فرصت دادم باز دستشو رو کردم ارایش اعصاب میخوای کات کن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بین دوراهی کات و ادامه موندم

اسی یه بار وشکلت رو بگو از متن چیزی نفهمیدم و نمیدونم شما از بی پولیش ناراحتی یا دروغگوییش

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من نمیتونم به اینجور آدما اطمینان کنم

بعدا تو زندگی هم پولامونو میده به خانوادش

الکی میگه قرض دادم بعدشم هیچ😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم اگه جات باشم کات میکنم سر مسائلی دروغ گفته که اگه راستشم میگفت اتفاق بدی نمیوفتاد این نشون میده که دروغ عادتشه 

ولی واقعا در اون حد وضع مالیش بده که پول گل و شیرینی رو هم داره جمع میکنه؟ 

این ادم چند سال میخواد پول جمع کنه عروسی بگیره طلا بگیره خونه اجاره کنه