من خودم چند بار ۵ ۶ سالم بود تو خواب ناخواسته اینکارو کردم مامانم دعوام کرد دیگه تکرار نشد از ترسم😐😂
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقعیم خواب بود ازین نوارای بزرگ که مثل پوشکه میذاشت تو شورتش🤦🏼♀️
تو مسافرت بازم نایلون مینداخت که جایی نجس نشه
مصیبت کشیدیم تا این خوب شه
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
ببین ساعت ۲شب بیدارش کن ببرش دستشویی دیگه عادت میکنه خودش بعد یه مدت تو خواب موقع جیش بیدار میشه و میگه ...پسرم بعد ده دوازده روز عادت کرد چایی نباتهم که دادم خیلی تاثیر داشت بعد هفت سال توی یه ماه برطرف شد کم کم اول چند بار در هفته بعدم هفته ای یکبار بعدم دوسه هفته یه بار جیش میکرد وبعدشم کلا رفع شد اینقدر ازمایش ادرار و...بردمش نتیجه نگرفتم تو خواب بیچاره سردیش شده بود از بچگی تا کلاس اول شب ادراری داشت کلافم کرده بود دیگه
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
نه دو سه بار فقط خونمون این اتفاق افتاد گفتم که با برخورد جدی مامانم مواجه شدم دیگه تکرار نشد🩴😂
البته خب من پیشنهاد نمیکنم شما تندی کنی باهاش صحبت کن بگو هر موقع تو خواب حس کرد بیدار شه بره سرویس
چون من تو خواب حسش میکردم اما بی اعتنا بودم دست خودم نبود یه جورایی اما بعد اینکه مامانم گفت سعی میکردم به زورم که شده به خودم مسلط باشم