2777
2789

تایپک قبلم کفتم بازم مینویسم ب دادم برسید فقط.

ی خانوم همسایه ک نمیشناختمش فقط چند بار تو حیاط صحبت کردیم و گفته بودم دوره آرایشگری رفتم.چند روز پیش دخترشو اورد یهو ک موهاشو بزنم بعد کاسه دلشو باز کرد نمیدونم راست یا دروغ ک گف شوهرم پول نمیده زندانی کرده منو تو خ‌نه حق ندارم جایی برم منو میزنه و‌.. منم دلم سوخت گفتم ی دعا بنویس گف توروخدا معرفی کن منم شماره دادم مال دعا نویس و 

حالت امروز باز اومد خونه ب همه جا هم سرک می‌کشید

بعذ یادم رف بگم دفعه قبل گف لباس ندارم توروخدا لباس بده لباس بچه هات بده منم دادم هم لباس خودم هم بچه

حالا امروز باز ناله و غصه از زندگیش می‌کرد گفتم برو پیش دعانویس گف پول ندارم اصلا بعد رف

زنک زده انکار ب دعانویس اونم بد برخورد کرده باهاش حالا زنگ زد ب من عصبی گف این دعانویس چرا اینجوری صحبت کرد با من گوشیو رو من قطع کرد فک کرده کیه پدر من خودش دعانویس هست ب منم یاد داده من فقط میخام پدرم ناراحت نشه به اون نمیگم 

بعد ب من گف برات یه دعا مینویسم بزار یخچال هیچوقت وسایل تمام نشه گف اسم مادرت میدونم مادرشوهر و شوهرت و میخاد

گفتم ن نمیخام گف نه تو ل من خوبی کردی باید جبران کنم

توروخدا ب دادم برسید میترسم منو طلسم کنه چکار کنم منه ساده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلسم واقعا خطرناکه

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
2804

از لباساتون میتونه طلسمتون کنه☹️

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اسم مادرتو دردغ بگو دست از سرت برداره طلسمم کرد به تو نمیرسه وای وای امان و صد امان

فکر خوبیه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
محل سگ نذار فقط خدا صاحب همه چیزهکلا باهاش قطع ارتباط کن

درسته فقط خدا صاحب همه چیزه اما من به چشم دیدم اطرافیان رو که طلسم شدن و‌ کل زندگیشون نابود شد 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

حالت خوبه؟به نظرت اگه دعانویسی حقیقت داشت و این یلد بود اینقدر بدبخت بود؟

این یا کلاهبرداره یا احمق شمارو هم گیر اورده دیگه قطع رابطه کن اگه عاقلی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

واقعیتش من به این چیزا اعتقادی ندارم 

اما رک و راست بهش بگو نیازی به دعا ندارم لطفا دس از سرم بردار 

خیلیم به همچین ادمایی رو نده پرو میشن 

کمکش کردی دستت درد نکنه ولی دیگه کافیشه

این شده مد جدید گدایی هر بار یه بهونه میارن

2809