2777
2789
عنوان

طلا و جواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 92 پست
مگه سال ۸۰ طلا گرمی ۸ هزار تومان بود شده ۴ ملیون مردیم؟ ما ایرانی‌ها شرایط پذیریم حتی اکسیژن هم بهمو ...

خب خدا پدرتو بیامرزه ، داری میگی سال ۸۰‌ ، یعنی ۲۳ سال گذشته در عرض ۵ سال که این اتفاق نیفتاده...

در جواب یکی از کاربرا هم گفتم سال ۹۷ طلا گرمی ۴۰۰ تومن بود الان بعد ۶ سال شده ۴ تومن ؛ منم نمیگم گرون نمیشه میگم در عرض یکسال ۱۱ میلیون نمیره روش ؛ مثلا بگین سال۱۴۰۶ طلا گرمی ۱۵ تومنه اون وقت میگم بله حرفاتون کاملا درسته 

خب خدا پدرتو بیامرزه ، داری میگی سال ۸۰‌ ، یعنی ۲۳ سال گذشته در عرض ۵ سال که این اتفاق نیفتاده...در ...

اخه خاورمیانه الان بد جور درگیر جنگ هست بعدش چند تا کشور ابر قدرت شروع کردن ذخیره طلا من هم امیدوارم گرون نشه ولی آیت امید من واهی هست

آیدی تلگرامم amirgold571@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خدا پدرتو بیامرزه ، داری میگی سال ۸۰‌ ، یعنی ۲۳ سال گذشته در عرض ۵ سال که این اتفاق نیفتاده...در ...

پدرم کتاب قدیمی داره نوشته طلا به جایی میرسه که اکثر طلا فروشی ها میبندن و طلا فقط در دست یک سری افراد باقی میمونه و جوری میشه که طلا از حالت ذینتی فقط در صنایع خاصی که فقط طلا باید استفاده بشه بکار میره 

2805
خدا کنه همین طوری بشه ، خیلی از این چشم و هم چشمیای خانما فقط‌ سر طلاس😅

حالا من طلا سازم خانمم از طلا متنفره میگه وقتی طلا دست میکنم تپش قلب میگیرم

زنده باشن...والا بخدا همین پسرای بیچاره موقع ازدواج بخاطر خریدن سرویس چقد بهشون فشار میاد

ببین یه سری عروس دوماد میان میگن واسمون نقره بساز خانوادمون نفهمن واقعا همو درک میکنن اونقدر خوشم میاد از آین  ها 

افرین اینجور خیلی خوبه😍😍

زندای یعنی درک کردن بعضی به خاطر چشن و هم چشمی اونقدر پسر بدبخت را زیر قرض میبرن یک درصد فکر نمیکنن این هم جزوی از خانواده ما شده 

بله

راستش عکس از مدلی که خوشم بیاد ندارم اما مدنظرم ستگ زمرد که سنگ ماه تولدمم هست اما نمیخوام هزینش هم خیلی بالا بره

میتونید راهنمایی کنید که رنج قیمتیش چجوریه و اینکه اگر مدلی دارید عکسشو بزارید

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
2810