2777
2789
عنوان

طلا و جواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 92 پست
وای من عاشق سنگم دلم میخوات کلکسیون ش رو

منم راستش زیاد به طلا و جواهر علاقه ندارم مثلا ی دستبند استیل دارم ۱۵ تومن به اون دادم و میندازنش اما دلم نمیخواد اونو به طلا بدن و استفاده کنم بعد الات حدبدا خیلی علاقه پیداکردم به سنگ میخوام ی گردنبندشو طراحی کنن برام بگیرم اما هیچکسیو پیدا نمیکنم که اطلاعات داشته باشه و بهم توضیح بده متاسفانه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب استارتر ما می‌خوایم ان شاءالله به امید خدا خونه بخریم امسال می‌خوام بفروشم تا بهمن ماه،نظر شما چی ...

ببین یه افت قیمت هست اگه میتونی از جای دیگه پول تهیه کنی طلا نفروش وگرنه طلا سال دیگه واقعا میترکونه

آیدی تلگرامم amirgold571@

2805
با فاکتور میتونی بری اتحادیه و اینم بگم پدرش را در میارن اونقدر رسیدگی قویه قانون دیر بگیره ولی شیر ...

متوجه نشدم 

قاضی گفت میدونم شما راست میگین و حق باشماس 

ولی اون میتونه ادعا کنه شما رفتین با همین وزن نقره ساختین

چون 9 سال گذشته

باورت میشد یه زمانی بشه 400یادمه زمانی که شد 400 هیچکس نمی‌خورید میگفتن دیگه خیلی گرون شدهالان استور ...

اخه عزیزم سال ۹۷ ، ۴۰۰ تومن بود الان بعد ۶ ، ۷ سال شده ۴ تومن عزیزم ؛ اصلا غیرممکنه تو یه سال ۱۱ میلیون بره بالا...

من نمیگم نمیره بالا ولی مثلا از ۴ تومن نهایت تا ۵۷۰۰ ، ۶ تومن میره

منم راستش زیاد به طلا و جواهر علاقه ندارم مثلا ی دستبند استیل دارم ۱۵ تومن به اون دادم و میندازنش ام ...

عکسش را برام بفرست با توضیحات من انجام میدم

با فاکتور میتونی بری اتحادیه و اینم بگم پدرش را در میارن اونقدر رسیدگی قویه قانون دیر بگیره ولی شیر ...

چرااطلای سفید زردمیشه؟؟من هرچی طلاسفیدمیخرم زرد میشه🥴حلقه هام زرد شدن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اخه عزیزم سال ۹۷ ، ۴۰۰ تومن بود الان بعد ۶ ، ۷ سال شده ۴ تومن عزیزم ؛ اصلا غیرممکنه تو یه سال ۱۱ میل ...

آینده تا نیات آدم نمیتونه مطمئن بگه 

ولی هرچقدر گرون بشه و یا پيش بيني کنند من با این اوصاف بعید نمیدونم

متوجه نشدم قاضی گفت میدونم شما راست میگین و حق باشماس ولی اون میتونه ادعا کنه شما رفتین با همین وزن ...

یه کد حک شده روی طلا یا نقره شما که این کد را میدن آگاهی واسه تطبیق کد کارگاه که امیدوارم اون کد لیزری نباشه

چرااطلای سفید زردمیشه؟؟من هرچی طلاسفیدمیخرم زرد میشه🥴حلقه هام زرد شدن

طلا از شنش که ماهیتش زرد هست درست میشه و آبکاری میشه بسته به ادکلن و عرق بدن شما این آبکاری زود از بین میره توصیه من به شما که همونجوری خود رنگ استفاده کن چون هر بار بدی آبکاری از طلات کم میشه

طلا از شنش که ماهیتش زرد هست درست میشه و آبکاری میشه بسته به ادکلن و عرق بدن شما این آبکاری زود از ب ...

اخه خواهرم داره اصلا زردنمیشه ولی برمن زرد شدن

الان چندین ساله خواهرم داره همون رنگ تغییرنکرده بعدبرمن درعرض دوماه تغییررنگ داد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
2810