2777
2789
عنوان

طلا و جواهر

662 بازدید | 92 پست

سلام بنده کارگاه طلا و جواهر سازی دارم هر سوالی دارین بپرسین در ضمن حلقه های نامزدی و سرویس عروسی هم تولید میکنم زیر قیمت بازار و برای اعضای نی نی سایت تخفیف خاصی قائل میشم ادرس تهران هست

آیدی تلگرامم amirgold571@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مهربانی😝عضو شدی کلاه سرمردم بذاری حتماااا هم میان پیشت خرید

چه کلاهی اگه تو زندگیت هم بدون مدرک و سند حرف میزنی یه بازنده هستی هر چیزی قیمتی داره و شما هم عاقل هم بالغ قیمت طلا مشخص وزن مشخص ما اتحادیه داریم تعزیرات داریم امثال شما بایس برن بازار خرید کنن که نصف قیمت طلا اجرت بدن

2805

شرایط زدن طلافروشی چجوریه چقدر سرمایه میخاد اگر نخواد خیلی طلا بریزه از کم شروع کنه با چندگرم میشه شروع کرد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

شما درمورد سنگ ها هم اطلاعات دارین و میتونین توضیح بدین؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
شرایط زدن طلافروشی چجوریه چقدر سرمایه میخاد اگر نخواد خیلی طلا بریزه از کم شروع کنه با چندگرم میشه ش ...

حدانلود ۱ کیلو و از اتحادیه طلا جواهر بایس مجوز بگیری یا مثل بعضی هم انلاین شاپ بزنی و با چند تا کارگاه قرارداد ببندی که ارزون بخری ارزون بدی که مشتری واست تبلیغ کنه

اگه اموزش ببینیم بعدا چطوری میتونیم شغل پیدا کنیم؟

این کار واقعا تشنه طراح طلا و جواهر هست خود بخود دو تا کار طراحی کنه مشتری ها بهت معرفی میکنن

2810