2777
2789

عادت کرده هرکاری دلش بخواد بکنه بعدم زنگ نزنه طرفم نیاد که من برم طرفش بگه تو مقصری.دیروز چند دقیقه پیشم بود همونم زنگ رفیقش زده نمیگه کوتاه حرف بزنم شروع کرده به تعریف کردن و....ناراحت شدم.دراومده میگه توهم خیلی وقتا زنگ زدی پیش رفیقم باهات حرف زدم گفتم من فرق دارم گفت چه فرقی؟دیدی ناراحت شدم خودش زد به اون راه.دیشب بش گفتم ناراحتم شروع کرد گفت ناراحتیت الکیه و....امروزم نه اومد طرفم نه زنگم زده.دلم میخواد کلا خطم خاموش کنم

چیکار کنم؟😔

عقدی

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تو ۳۲ سال زندگیم اینو فهمیدم

یه دختر باید زندگی خودشو داشته باشه

نباید حس خوبش رو وابسته به وجود و توجه یه مرد بکنه

باید خودش بتونه به خودش حس خوب بده. خودشو دوس داشته باشه

در غیر اینصورت همیشه بازنده ست تو روابطش

تو ۳۲ سال زندگیم اینو فهمیدمیه دختر باید زندگی خودشو داشته باشهنباید حس خوبش رو وابسته به وجود و توج ...

آره باید آدم آرامش درونی داشته باشه درونی نه وابسته به بیرون وافراد

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

تو ۳۲ سال زندگیم اینو فهمیدمیه دختر باید زندگی خودشو داشته باشهنباید حس خوبش رو وابسته به وجود و توج ...

دهنتو میبوسم با گفتن این جمله دقیقا موافقم الان این خانم تازع اول راهه خیلی مونده ب این حرفا برسه مطمنم تو خلوت ب خودش میگه خب اگه قرار بود شوهرم بهم توجه نکن چرا شوهر کردم همش دنبال توجه از شوهرش میخاد بگرد شوهرشم خودشو بالاتر میگیره ولی آدم باید حالش با خودش خوب باش😃

دهنتو میبوسم با گفتن این جمله دقیقا موافقم الان این خانم تازع اول راهه خیلی مونده ب این حرفا برسه مط ...

عزیزم❤️

اره متاسفانه تو طرف مقابل، غرق میشن و خودشونو فراموش میکنن

هم خودشونو اذیت میکنن و هم طرف مقابلو