عادت کرده هرکاری دلش بخواد بکنه بعدم زنگ نزنه طرفم نیاد که من برم طرفش بگه تو مقصری.دیروز چند دقیقه پیشم بود همونم زنگ رفیقش زده نمیگه کوتاه حرف بزنم شروع کرده به تعریف کردن و....ناراحت شدم.دراومده میگه توهم خیلی وقتا زنگ زدی پیش رفیقم باهات حرف زدم گفتم من فرق دارم گفت چه فرقی؟دیدی ناراحت شدم خودش زد به اون راه.دیشب بش گفتم ناراحتم شروع کرد گفت ناراحتیت الکیه و....امروزم نه اومد طرفم نه زنگم زده.دلم میخواد کلا خطم خاموش کنم
هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری نداری رد شو ممنون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو ۳۲ سال زندگیم اینو فهمیدمیه دختر باید زندگی خودشو داشته باشهنباید حس خوبش رو وابسته به وجود و توج ...
دهنتو میبوسم با گفتن این جمله دقیقا موافقم الان این خانم تازع اول راهه خیلی مونده ب این حرفا برسه مطمنم تو خلوت ب خودش میگه خب اگه قرار بود شوهرم بهم توجه نکن چرا شوهر کردم همش دنبال توجه از شوهرش میخاد بگرد شوهرشم خودشو بالاتر میگیره ولی آدم باید حالش با خودش خوب باش😃