2777
2789
عنوان

آقا ما که مهاجرت نمی‌کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست
ميخواي منم از بدبختي هام بگم بيشتر دلت خنك بشه؟اينكه تك و تنها تو غربت سقط مردم زمانيكه شوهرم تو اير ...

خدایااا

من اصلا منظورم این نبود 

میگم که از اینکه کاری برای مهاجرت نکردم دلم خنک میشه 

نه اینکه با بدبختی ها ییی دیگران دلم خنک شه 

خدا میرسونه🥹

خوب بزار بگم خیلی سخته همسرم همش در راه رفت و آمده 

منم با بچه اینجا تنهام یه وقتا خونه چنان سکوتی داره 

بچه ام دل تنگی میکنه 

یه شبایی گریه میکنه 

منم اینجا باید همه چیز هندل کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميخواي منم از بدبختي هام بگم بيشتر دلت خنك بشه؟اينكه تك و تنها تو غربت سقط مردم زمانيكه شوهرم تو اير ...

عزیزم...حتما خیلی برات سخت بوده...🥲

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2805
خدایااامن اصلا منظورم این نبود میگم که از اینکه کاری برای مهاجرت نکردم دلم خنک میشه نه اینکه با بدبخ ...

متوجه شدم بيشتر جنبه طنز داشت 

باز با تمام مشكلات من همون مهاجرت رو ترجيح ميدم همون تنهايي بازم حاضرم برم

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ

کسایی که مهاجرت کردن با میل خودشون بوده، کلی هم واسش تلاش کردن، گاهی خیلی افراطی ناله میکنن(غم غربت و دوری به کنار) اما افراطی ناله میکنن، به نظرم چرت میگن 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

خدایااامن اصلا منظورم این نبود میگم که از اینکه کاری برای مهاجرت نکردم دلم خنک میشه نه اینکه با بدبخ ...

منظورتو بد رسوندی.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

خوب بزار بگم خیلی سخته همسرم همش در راه رفت و آمده منم با بچه اینجا تنهام یه وقتا خونه چنان سکوتی دا ...

فک کنم چند سال اول سخته

بعد کارتون راه بیفته درست میشه 

غصه نخور 

از ایران صدردصد بهتره 

خدا میرسونه🥹

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احت ...

ان شالله زودتر شفا پیدا کنن🤲❤️

با فامیلت بگو اینجا باز ماشین گرون شده 😁

کدوم فامیل؟

2809