2777
2789
عنوان

آقا ما که مهاجرت نمی‌کنیم

423 بازدید | 41 پست

فقط میشینم بدبختی های کسایی که مهاجرت کردن میخونم

لاقل دلم خونک میشه

🤣

که خوب شد کاری برای مهاجرت نکردم 🤣🤣🤣😂

خدا میرسونه🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خب یه سر به روانشناس بزن

چون عجیبه که آدم با بدبختی بقیه دلش خنک شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مسئله اینه ادمها وقتی جایی مشکلی دارن درمیون میذارن

مثلا همین نینی سایت خیلی مسخره‌است یکی بیاد بنویسه سلام من زندگیم خوبه، شوهرم ‌خوبه، خیانتم بهم نکردیم تاحالا

وقتی یکی مشکل داره میاد مینویسه و نظر میخواد

مهاجرتم همینه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ولی من دلم بهشون میسوزه ....فکر کن همه ی زندگی و خانواده تو ول کنی بری که یه زندگی جدید شروع کنی از صفر....ان شاالله خدا کمکشون کنه بتونن دووم بیارن و زحمتهاشون هیچ نشه.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یه فامیل داریم مهاجرت کرده هلند خیلییییییی بدبخت شده چرا ؟؟چون اونجا .........چیزی به ذهنم نرسید بگم ...

😅😅😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ميخواي منم از بدبختي هام بگم بيشتر دلت خنك بشه؟اينكه تك و تنها تو غربت سقط مردم زمانيكه شوهرم تو اير ...

اونجات چیکار میکردی؟

چطور بچه اونجا تو شکم تو بود 

پدرش ۱۳ بدر