2777
2789

من دو بار یعنی دو سال کنکور دادم 

و چیز خوبی نیاوردم

رشتم انسانی و فرهنگیان هم دوست ندارم

حالا دانشگاه آزاد هم میتونم کار کنم و هم درس بخونم ا پس شهریه بر میام برای رشته مثلا حسابداری یا مدیریو

اما حاضر نیستم  الکی دوباره بخونم برای کنکور 

مامانم داره اجباری میگه و تهدیدم کرده گوشیت و میشکنم و.....کلا مجبورم میکنه برای فرهنگیان بخونم

یه حرف محکم و قاطع بگین من بهش بگم

فقط به حرف مردم و بچه های مردم کجا رفتن چیکار کردن گوش میده و میبینه

دختر دایی من انسانی ادبیات اورد بعد لیسانس اومد آزمون معلمی داد متاسفانه قبول نشد باید دوسال بیخود بمونه دوباره ازمون بده

با حقوق کمشونو آزمونا و کار سختشونو دخالتای بی موردشون تو زندگی مردم واقعا ارزش نداره

حسابداری عالیه خصوصا الان اکثر جاها حسابدار خانوم میخوان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر دایی من انسانی ادبیات اورد بعد لیسانس اومد آزمون معلمی داد متاسفانه قبول نشد باید دوسال بیخود ب ...

مامانم حتی نمیذاره این رشته بهمن ماه ثبت نام کنن دانشگاه آزاد

به اجبار مهر رشته رمشاتره پیام نور خودشون ثبت نامم کردن

بگو بله دارم فرهنگیان می خونم برو رشته دلخواه خودت

این شیوه پارسالم بود

اینا الکیه

بعدا فرهنگیان لزمون متخص داره

و اینکه وقتم چرا الکی تلف بشه 

الان دارم ساخت سایت و سئو یاد میگیرم

این شیوه پارسالم بوداینا الکیهبعدا فرهنگیان لزمون متخص دارهو اینکه وقتم چرا الکی تلف بشه الان دارم س ...

الان دارم ساخت سایت و سئو یاد میگیرم: آفرین
الان پول تو برنامه نویسی و طراحی سایت و سئو هست. جدی جدی ادامه بده.
و درباره مشکلت با مامان واقعا نمی دونم چه راهکاری بدم. شاید بهتر باشه با مشاور حرف بزنی