2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الان ما چیکار کنیم کاش منم فکرم انقد رها بود

من نگفتم شما کاری کن 

میتونی وارد تاپیک نشی و اصلا کامنت نزاره 

بعدشم شما از کجا میدونی من دغدغه فکری ندارم 

یه سر به تاپیک هام بزنی بیشترشون در مورد خ و د ک ش ی و ایناس 

پس فکر نکن منم بی دغدغه ام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
2805

سلام

با افتخار چادریم🌺

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
مرسی عزیزم❤️❤️❤️۲۹ سالمه

اصبا بهتون ۲۹ نمیخوره 

من فکر کردم ۲۰ اینا باشید 

ماشالله بهتون 

ولی من ۱۶ سالمه همه میگن بیشتر میخوره

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

تیپم لی هست انواع مانتو لی وشلوار لی دارم همیشه لی. تابستونا که گرمه عوض میکنم . تو جاهای غیررسمی شال ،که اکثر طرح بابونه داره.کفشم اسپرت سفید یا ال استار.بیشتر وقتا لش 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من نگفتم شما کاری کن میتونی وارد تاپیک نشی و اصلا کامنت نزاره بعدشم شما از کجا میدونی من دغدغه فکری ...

عصبی نشو یچیزی گفتم حالا😒دلم نمیخاد کسیو ناراحت کنم اگه از حرفم ناراحت شدی من عذرمیخام

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

2809