2777
2789
عنوان

میخام امشب به شوهرم بگم کسایی که بچه دار نمیشن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست

انشالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

چرااینجوری میگی اخه چرا بچه به سرپرستی نمیگیرین؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش به کسایی ک تو پروسه ناباروری ان نگین بچه میخایی چیکار ؟ مگه ما داریم چیشد ؟چرا از پرورشگاه نمیار ...

باشه بابا باشه

تقصیر ماست که بهتون قوت قلب میدیم

برید گریه زاری کنید 

اولا انشاءالله که خدا دامنتو سبز کنه

اما اگر واقعا عاشق همسرتی یا از راه هایی که دوستان گفتن برای بچه اقدام کن یا کلا قیدشو بزن از کجا معلوم که اگه طلاق گرفتی با آدم درستی ازدواج کنی

بنظر من همسر خوب داشتن از همه چیز ارجح تره

ان شاالله و ب یاری خدا ک داروها جواب میده و همسرتون اسپرم دارن و بل دل شاد پدر و مادر میشین

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ولی از منی ک شرح حالم توی امضام و تاپیکام هست مثل یک خواهر اینو بشنو

هییییچ چیز هیچ چیز نمی تونه جایگزین همسر خوب باشه حتی بچه

پس اگه همسرتون خوبه هرگز ب جدایی فکر نکن

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم اگه واقعا دوسش داری کنارش بمون همسر خوب ارزششو داره از یه سری چیز ها بزنی واقعا جنین اهدایی چیزی نیست که نتونی باهاش کنار بیای 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

چه فکر بدی. .این چه انرژی برا خودت میفرسی

چ کنم دیگ میاد تو ذهنم 

ولی دلم نیومد ب شوهرم بگم تا چن روز پیش🥺بعد چیزی نگفت 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چه فکر بدی. .این چه انرژی برا خودت میفرسی

چ کنم دیگ میاد تو ذهنم 

ولی دلم نیومد ب شوهرم بگم تا چن روز پیش🥺بعد چیزی نگفت 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

2810