2777
2789
عنوان

زایمان کردم میخوام همه مهمونی هام رو شام جوجه کباب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 157 پست
ببین قرار نیست به خاله و عمو و دایی شام بدی به اونا فقط میوه شیرینی بده فقط خواهربرادرای خودت با شوه ...

نمیشه عزیزم 

عروس خاله شوهرم هم زایمان کرده همه رو شام دعوت کرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنوانو دیدم فهمیدم شمایی🤣🤣🤣ساییدیمون والا با زایمان😐😐😐😐😐معمولا رو یه موضوع قفلی میزنی

😄😄😄😄

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
پسره

بگو متاهله نیا ناشناسش بگو اون عصبی بشه بد میشه برات 

بهش بگو اون هیچی نمیترسه عصبیش نکن

اومده چرت میگع جوابشو ندادم میگه بیشعوری تو جنی مثل دوستت😐😐😐بهش میگم نفهمی دارم میگم نیا ناشناسم میگه توهین کردی باید از دلم در بیاری😐😐😐میگه میرم شمارتو پیدا میکنم😐😂دومادشون انگار تو کار نمیدونم چی چیه مخابرات هست نمیدونه عموی من ریس دادگستریه به جرم توهین خودش و اینکه مزاحم من شده میتونه شکایت کنم

بگو معذرت خواهی کنه یا کلا نیاد 

رویا خودتت میدونی حالم بده بعضیا هم بدجور رو اعصابم رژ میرن

تو همین تاپیک پیام یکیشون رو ببین🙂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2805
پسره

تهش ۱۷سالشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بگو متاهله نیا ناشناسش بگو اون عصبی بشه بد میشه برات بهش بگو اون هیچی نمیترسه عصبیش نکناومده چرت میگ ...

گفتم اگه بری ناشناسش جدمو میفرستم بیاد بخورتت😂

کی اذیتت میکنه؟؟؟؟ 

‌' شِیطانی‌دَرقالِب‌فِرِشته! '
گفتم اگه بری ناشناسش جدمو میفرستم بیاد بخورتت😂کی اذیتت میکنه؟؟؟؟

توهمین تاپیک پست یکی رو بخون🙂میفهمی کی رو میگم

چی میگه حرف حسابش چیه

به من میگه کینه ایم عذر خواهی کن😐خو لامصب بخاطر توهینات عذرخواهی کنم یا مزاحم شدنات

عزیزم بهتر نیست همه رو با هم یه شب رستوران دعوت کنی هم یه شبه تموم میشه هم فک کنم همون قیمت دربیاد

چرا رستوران میخوان بیان دیدن نی نی 

نمی‌دونم برم رستوران که 

تا الان دو تا خانواده رو دعوت کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

توهمین تاپیک پست یکی رو بخون🙂میفهمی کی رو میگمچی میگه حرف حسابش چیهبه من میگه کینه ایم عذر خواهی کن ...

صفحه قبلو دیدم چیزی نبود

بیخیال بچه بهش فک نکن ارزش نداره

‌' شِیطانی‌دَرقالِب‌فِرِشته! '
چرا رستوران میخوان بیان دیدن نی نی نمی‌دونم برم رستوران که تا الان دو تا خانواده رو دعوت کردم

خب نی نی رو هم اونجا میبینن دیگه ....البته هر جور رسمتونه

شروع رژیم .۱۶ آبان  .  وزن در ۱۶ آذر ۶۶ کیلو . من می توانم

صفحه قبلو دیدم چیزی نبودبیخیال بچه بهش فک نکن ارزش نداره

صفحه ۵

💔

عنوانو دیدم فهمیدم شمایی🤣🤣🤣ساییدیمون والا با زایمان😐😐😐😐😐معمولا رو یه موضوع قفلی میزنی

شما زورت اومده عزیزم ؟؟؟؟ 

زور نزن ایشالله تو هم زایمان کنی شوهرت انقد فهمش بالا باشه ک واسه مهمونات غدا از بیرون سفارش بده ک شما اذیت نشی 

ک نیای حرص تاپیک دیگرانو بخوری 😌😉

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

شما زورت اومده عزیزم ؟؟؟؟ زور نزن ایشالله تو هم زایمان کنی شوهرت انقد فهمش بالا باشه ک واسه مهمونات ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم امثال شما زندگی منو در خواب هم نمیبینن فدات بشم

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
2810