بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند وقته میبینم میاد تو تاپیکام یچیزی میپرونه میره
منم تعجب کردم همچین رفتاری رو دیدم ولی خودتو ناراحت نکن عزیزدلم🥰
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
ببین اینجا ازهمه جای ایران هستن.. باهمه نوع فرهنگ، تربیت، طرز فکر.... اصلا نباید ک بدل بگیری...
دست خودم نی۸ساله اینجام بازم یگی چیزی بگه گریه میکنم میدونی من توواقعیتم همینم باکسی نمیتونم بحث کنم باخانواده همسر واویلا خودش میاد ازمن حمایت میکنه دست خودم نی ذاتم اینجوریه کاش بتونم حداقل گریه نکنم یا حداقل باارومی جواب طرفو بدم
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه
عجب کسیو داری خبر میکنی🤣🤣🤣این بچه تو سن ۱۷ سالگی دنبال اینه دامنش سبز بشه🤣🤣🤣🤣🤣چقدر همتون شبی ...
مگه من به شما توهین کردم که اینجور میای میگی😐
به سن هم نیست کاش یاد بگیرید دل نشکونید بخدا
عجیب اینه تو مجازی اینطوری طعنه میزنید به قلب های هم دیگع
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه
گلم من تاپیک زدم با دوستام دارم صحبت میکنم راجب زایمان و... این کاربر اومده بحث راه انداخته درسته اینطوری تاپیک منو خراب کنه ؟؟ به این آدما رسیدگی کنید لطفا
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
خجالت نمیکشه عقده داره خیلی وقته اینو میشناسم پارسال انقدر به من گیر میداد
من باهاش مشکلی نداشتم واقعا چقد زشته
من هم تورومیشناسم هم اونو توقع همچین حرفی رو ازش نداشتم