2777
2789
عنوان

پر بازدیدترین تایپیک جهان😂😂

647 بازدید | 69 پست

سلام عزیزان سایت خواستم یکی از تجربه هامو ک شاید خیلیااین تجربه رو داشته باشنو جدیدی نگرفتن در اخر ضربه خوردنو راهی تراپی شدنو بگم توی هر رابطه ای چه عشقی چه اشنایی چه ازدواج وقتی تازه با یه نفر اشنا میشی اول برو همه کساییکه فالو کزده رو چک کن اگر دختر فالو داره برو اونارم چک کن ببین تو پستاشون بهم دیگه چیا گفتن اینکار شخم زدن نیس شما حق دارین بفهمین طرفتون چجور ادمیه حالا اگه خودش در مورد گذشتش بگه ولی بازم این کار لازمه من چنماهیه یه خاستگاری داشتم بنابر دلایلی راضی شدم چنماهی رو اشنا بشیم و بعدش خانواده هارو در جریان بزاریم ک همون اول کار شناختمشو بلاکش کردم  

تاپیک*

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

تاپیک دلبندم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2804

من یه پیج فیک دختر دارم🤣با اون فالوش میکنم ببینم با همه لاس میزنه یا نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

کارگاه خفن 😐😂😂😂 هرچی ادم به پست من میخوره مارمولک و‌موزی ان 

هرچی پیج دختر و نشونه ای ارتباطی چیزی هست پاک‌میکنن وگرنه منم همیشه اینکارو‌میکنم حتا توی همه اپ ها چک میکنم اگه شماره طرفو داشته باشم 

من یه پیج فیک دختر دارم🤣با اون فالوش میکنم ببینم با همه لاس میزنه یا نه

برا من اصل نیاز ب پیج فیکم نداشتم همه پستاش چک کردم دیدم بلهههه با همه دخترا ارتباط داره اونم ن یکی دوتا  بعد جالبه ادعاشم زیاد بود ادم با خدایی هستمو تا حالا دوست دخترش نداشتم   یه دختره زیر یکی از پستاش نوشته بود عزیزم از بلاک درم بیار کارت دارم اینم گفته بود باشه   بعد یکی دیگه زو نگا کردم ب یکی دیگه گفته بود بیا پی وی حرف بزنیم دختزه گفته بود ن  

2809