بچه ها فکر کنم از مدرسه گرفته اصلا خود حشرش نیست اصلاااااا فقط تخمشع آنقدرم شوره و پوشه داره سرش اصلا نمیشه تشخیص داد چیکار کنه تخمش بره موهاشم کوتاه
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هرچی با مامانم امروز گرفتیم از سرش 90 درصدش شوره بود
زنده هم هیچی نداره
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
از ته بزنید براش..شامپو ضدشپش از داروخونه بگیرید واسش...بالشت و مقنعشو بندازید دور
از ته ک نمیشه دختر 16 ساله رو زد ولی موهاش مصری کوتاهه
زنده نیست آخه از شامپو استفاده کنه فقط و فقط تخمه
بالشت و مقنعشو مامانم انداخت تو آب جوش و سرکه ریخت گذاشت جلو آفتاب
خواهر منم گرفته بود خیلی سخته جمش کنی باید موهارو خیلی باریک باریک دسته بندی کنی با شونه مخصوص هر لایه مو رو ده پونزدع بار بکشی تو فضای باز انجام بده تمام لباساشو رو تختی ها تونو پتوهارو همرو بشورین
راحت ترین راه کچل کردنه ولی چون دختره اذیت میشه عطاری ها هم برو این شامپو شیمیایی های داروخانه اثر نداره
پودر شپش از باسلام بگیر هیچ کار دیگه ای نمیخواد بکنی
تخم رو میبره؟ آخه فقط تخمه
من و مامانم امروز نشستیم براش گرفتیم نصف چیزایی ک گرفتیم شوره بود
شامپو ضد شپش بزنه و شونه مخصوص شپش فلزی بخرین براشولی اصلا از ته نزن
خریدیم ولی تخم ها نمیاد توش قشنگ