2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بیا برات ی درس عبرت و کارما بگم اینجوری نگی عوضی ترین آدمی ک می‌شناختم ب سزای عملش رسید

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

یکی بود ک پول خداش بود و می‌پرستیدش البته پول و شهوت جنسی هر کلاه برداری و خلاف و ظلمی رو ک بگی‌ می‌کرد مثلا ی کارگر براش کار کرده بود بعد گفته بود حقوقم رو بده‌علاوه بر اینکه حقوق نداده بود کلی فحش داده بود و اینقدر زده بودتش ک خونین و مالین رفته بود بیرون ب راحتی هم ب مقدسات فحش می‌داد خیلیییی ها رو ب خاک سیاه نشوند فقط ۴ تا دختر رو باکره گیش رو گرفت و ول کرد اونایی ک خراب بودن و باهاش بودن ک بماند

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

آخرین کلاه برداریش هم رقمش گنده بود هم طرفش

خلاصه ک طرف از خیر سرمایه ایی ک این ازش دزدیده بود نشد و این مدتها فراری بود از این شهر ب اون شهر ، تو ماشین می‌خوابید تو هتل زندگی می‌کرد اما یارو ول کن نبود ب چند نفر پول داد اوناهم فروختنش و گفتن ک کجاست یارو هم رفت با چندتا قلدر هیکلی ریختن سرش و بردنش و اینقدر زدنش ک مرد بعدم جسدش رو سوزوندن و ازش‌ هیییچی نموند ک دفن کنن

به منم بگو ،منم خیلی به کارما نیاز دارم ،پس کی میخواد خودشو نشون پس کی

مادرشوهرم خیلیییی فحش های زشتی می‌داد خیلیییی مغرور بود و دهنش اکثرا ب نفرین بود خلاصه ک قبل مردنش هم اون دهن فحاشش کج شد هم گلویی ک ب نفرین صدا می‌داد بریدن و مرد

به منم بگو ،منم خیلی به کارما نیاز دارم ،پس کی میخواد خودشو نشون پس کی

غرورش هم له شد ب دریوزگی افتاده بود گشنه‌‌ میموند ماهم‌ شرایط خوبی نداشتیم اونجوری ک سلطان بانو توقع داشت نمیتونستیم بهش برسیم خلاصه ک خار و خفیف مرد

2809