2777
2789

این روشو ب هرکی گفتم خوشش اومده

عدس و جو رو با دوتا سیب زمینی کوچیک میپزم(تعداد سیب زمینی به مقدار عدس بستگی داره)من برا دونفر دوتا سیب زمینی کوچیک میندازم

بعد ک عدس و سیب زمینی پخت تو ماهیتابه پیاز داغ و سیر داغ میکنم و کمی رب میزنم.ب همراه ادویه نمک زردچوبه فلفل سیاه و پودر کاری و بعدش سیب زمینیارو از قابلمه درمیارم و توی موادم له میکنم با گوشکوب و هم میزنم و میریزم توی عدس و هم میزنم و میذارم ده دقیقه یه ربع با مواد غل بخوره و جا بیفته و تمام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شما بعیده گلم بپخه پخ معنیش به ترکی چیه غذا نعمت خداست بهتره بگی بپزه

اول من فارسم زبان رسمی کشور فارسی و تو سایت هم زبان غالب فارسیه همه به زبان رسمی صحبت میکنن.اینجوری ممکنه تو ترکی شما معنی کلمه به کردی چیز خوبی نشه ایراد بنی اسراییلی نگیرید.تو تاپیکایی که فضا هست یکم خواستم شوخی بکنم.پخ میشه ...ولی تو ترکی بپخه ندارن.ممنون میشم دیگه ریپلای نکنید.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2805
البته که زبان فارسی هم زیرسوال میره چون بپخه وجود نداره

عزیزم چرا دنبال این هستید که گیر بدید به من یه بار دوست داشتم شوخی کنم.من خودم خیلی رعایت میکنم یه بار خواستم شوخی کنم گیر دادین.گفتن معنیش این‌میشه به ترکی من گفتم اصلا تو ترکی معنی نداره.یعنی شما اصلا تا حالا به شوخی یه بار کلمه ای رو بیان نکردید.همه املا کلمه هاتون درسته.حواستون باشه پس به تور من نخوری وگرنه برا واو به واوت میفهمونم کی ایراد داره.دیگه گند چیزیو در نیارید.حالا یه بار من خواستم فضا رو عوض کنم.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
عزیزم چرا دنبال این هستید که گیر بدید به من یه بار دوست داشتم شوخی کنم.من خودم خیلی رعایت میکنم یه ب ...

نه من دراین مورد تاپیک هم زدم ناراحت نشو من کلا کلمات درست به کارمیبرم مگر اینکه صفحه کلید گوشیم غلط بنویسه .من دوستانه بهتون گفتم دنبال بحث و دعواکه نیستم .بهتون برنخوره نصیحتم دوستانه بود وگرنه هرجور خودتون صلاح میدونید بازم ببخشید