من همراه عدس مقداری هم ماش میریزم چون مصلح عدس هستش.
میذارم با آب و یه دونه از این عصاره های الیت بپزه میتونی به جای آب خالی با آب قلم هم بپزی.
به نیمه پخت که رسیده یه سیب زمینی پوست میگیرم و میندازم تو قابلمه تا بپزه بعدش پیاز داغ میکنم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم و تفت میدم و بعدش به عدسی اضافه میکنم(بعضیا رب هم میزنن من دوست ندارم)
بعدش که سیب زمینیش پخت از قابلمه خارج میکنم لهش میکنم و دوباره با عدسی قاطیش میکنم(میتونی از اول نگینی خورد کنی و بذاری با عدس بپزه بسته به سلیقه خودت داره)
وتمام.