2777
2789
عدسو خیلی می ذارم می پزه مثلا هشت ساعت نه ساعت انقدر که زبون باز کنن به اعترافهر لیوان عدس یه قاشق ل ...

هشت نه ساعت برا عدسی.؟فسنجون درست میکنه ادم انقد انتظار برا عدسی ظلمه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من همراه عدس مقداری هم ماش میریزم چون مصلح عدس هستش.

میذارم با آب و یه دونه از این عصاره های الیت بپزه میتونی به جای آب خالی با آب قلم هم بپزی.

به نیمه پخت که رسیده یه سیب زمینی پوست میگیرم و میندازم تو قابلمه تا بپزه بعدش پیاز داغ میکنم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم و تفت میدم و بعدش به عدسی اضافه میکنم(بعضیا رب هم میزنن من دوست ندارم)

بعدش که سیب زمینیش پخت از قابلمه خارج میکنم لهش میکنم و دوباره با عدسی قاطیش میکنم(میتونی از اول نگینی خورد کنی و بذاری با عدس بپزه بسته به سلیقه خودت داره)

وتمام.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2804
نه به بپخه گفتنت نه به بیفزایید😂

😂😂

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نه به بپخه گفتنت نه به بیفزایید😂

اوناومیگن بیفزایید من میگم بریزید

عدسی که خیس شده از قبل با گوجه رنده شده و پیاز و زردچوبه بزن و یدونه سیب زمینی بزار رو اجاق.

پخت بکوبشون...یکم رب تفت بده با یکم ففلفل سیاه..قاطی شون کن....لیمو خشک پرک شده یعنی فقط مغز دلخلی لیمو بریز توش‌.یکم اب جوش بریز توش بزار جوش بخورن غلیظ شد نمکش تنظیم کن 

یه راز برای اینکه عدس زود بپزه می شوری میریزید تو قابلمه با آب تا به جوش بیاد بعد ۲۰ دقیقه زیرشو خاموش می کنید حدود نیم تا ۱ ساعت همونجور خاموش میذارید بعد اگر میخواید نفخش رو بگیرید اون آب که توش عدس جوشوندید عوض می کنید بعد دوباره آب میریزید اگرم نع بعد ۱ ساعت مجدد زیرش رو روشن می کنید در عرض ۱ ساعت عدس کاملا نرم میشه. این دستور برای عدس محلی هست وگرنه این دونه درشتا که خیلی زودپزن. 

اینجوری تو مصرف گاز خیلی صرفه جویی میشه و عدسم لعاب میده

هشت نه ساعت برا عدسی.؟فسنجون درست میکنه ادم انقد انتظار برا عدسی ظلمه

من خوشم میاد خیلی خوب میشه حلیم می ندازه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یه بار ماش ریختم عدسم پختش ماش نپخت.دیگه هرگز نریختم

حتما ماش هات کهنه یا دیر پز بودن عزیزم.

من 24ساعت قبلش خیس میکنم حتما و اینکه اگر ماش رو تازه خریده باشم و از پختش مطمعن نباشم باهم نمیپزم جدا میپزم و بعد به قابلمه اصلی اضافه میکنم.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
2809